HOROSCOP 4 ianuarie - BERBEC: Evită discuțiile contradictorii și persoanele zgomotoase

Publicat pe 04.01.2017 la 07:59 Actualizat pe 04.01.2017 la 08:25

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 4 ianuarie.

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 4 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Ar fi bine să te odihnești zilele acestea. Se pot accentua afecțiuni legate de sistemul digestiv, extremitățile picioarelor sau coloană vertebrală. Pe de altă parte, liniștea ți-ar putea fi tulburată de informații primite pe căi neconvenționale, legate de cei dragi. Detașează-te de tot și da-i timpului timp să le rezolve el. Evită discuțiile contradictorii și persoanele zgomotoase.

Taur
Relațiile cu prietenii îți pot oferi multe neplăceri. Sunt posibile discuții aprinse pe teme banale. Ar fi bine să îți reevaluezi aceste relații și să renunți imediat la persoanele care te necăjesc. Gândirea și comunicarea sunt viciate, de aceea alege-ți cu grijă vorbele și gesturile.

Gemeni
Ești înconjurat de multă lume zilele acestea. S-ar putea să fii solicitat la serviciu, pentru întâlniri și discuții ample cu reprezentanți de seamă ai unor instituiții oficiale. De reținut că, traversăm o perioadă în care una se gândește, altă se spune și cu totul altceva se înțelege. Ascultă atent ce ți se spune.


Rac
Sunt zile în care mentalul îți este foarte răscolit. Ar fi bine să îți dozezi eforturile, să vorbești strictul necesar și să eviți discuțiile contradictorii. Posibil să fii nevoit să călătorești în diverse scopuri. Verifică atent condițiile de călătorie, dar și destinația. Relaxează-te prin activități pe care le crezi potrivite stării tale.

Leu

O zi bună pentru a analiza pe îndelete evenimentele în care ești implicat. La prima vedere ai multe de făcut și ești foarte preocupat de sarcinile tale cotidiene. Însă dincolo de aparențe, prin tot ceea ce întreprinzi îți modelezi personalitatea încet, dar sigur. Evită implicarea emoțională în treburile altora și concentrează-te numai pe ceea ce îți este de folos.

Fecioară
Relațiile parteneriale te solicita mult. Se vor relua discuții pe teme vechi, în mod special legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun. Pe de altă parte s-ar putea să primești cadouri neașteptate din partea altora, respectiv de la partenerul de viață, rude sau colaboratori. Ține doar pentru tine planurile tale de viitor!

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 4 ianuarie - BERBEC: Evită discuțiile contradictorii și persoanele zgomotoase

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x