HOROSCOP 5 ianuarie - RAC: Posibil să primești sarcini de lucru noi care să te nemulțumească

Publicat pe 05.01.2017 la 08:29 Actualizat pe 05.01.2017 la 08:45

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 5 ianuarie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ziua de 5 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Ziua este favorabilă planificării activităților pentru o luna de zile de acum încolo. În mod special concentrează-te pe acele acțiuni care vizează îngrijirea sănătății, schimbarea înfățișării tale sau reorganizarea spațiului în care locuiești. De asemenea ai succes în demersuri necesare dezvoltării personale și profesionale. După-amiază, relaxează-te la o șuetă alături de cineva drag.

Taur
Aerul misterios care te învăluie astăzi va atrage curiozitatea celorlalți. Ești meditativ, tăcut și îți este mai dificil să te implici în acțiuni comune cu alții. Recomandabil este să te ocupi doar de treburi ușoare și să eviți spațiile aglomerate sau eforturile deosebite. Posibil să te necăjească unele afectiuni ale sănătății, dar sunt momente și stări pasagere.

Gemeni
Este bine să ții cont de sfaturile prietenilor, mai ales când vine vorba despre sănătate, înfățișare sau personalitatea ta. Chiar dacă pe alocuri ai dori să auzi altceva de la aceștia, ai răbdare și gândește-te pe îndelete la ceea ce ți se recomanda. Până la urmă tot tu ești cel care își hotărăște acțiunile, însă de această data, decide și în funcție de informațiile primite astăzi.

Rac
Dialogurile și întâlnirile neașteptate cu șefii îți vor da bătăi de cap. Posibil să primești sarcini de lucru noi care să te nemulțumească pe moment. Însă, din umbră există ajutoare divine care îți sunt alături. De aceea primește cu inimă deschisă tot ce ți se oferă astăzi și retrage-te într-un loc liniștit și drag sufletului tău pentru a lucra în tihnă.

Leu
Dorința de a-ți rafina sufletul, de a aborda viață și prin metode neconvenționale este la cote mari. Îți sunt favorizate demersurile legate de călătorii sau de studii. Chiar vei simți o deschidere mentală aparte față de temele filozofice. Astăzi citește, studiază, vorbește cu persoane erudițe sau adună informații pentru a te înscrie la un curs.

Fecioară

Ziua este favorabilă achitării facturilor, relaționării cu instituțiile financiare și planificării bugetului de cheltuieli. Posibil să fii nevoit să cheltuiești ceva bani și pe lucruri necesare în domeniul profesional în care activezi sau, pe un curs, program de instruire profesională. Recomandabil este să cheltuiești cu măsură, chiar dacă îți vin bani din muncă depusă.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 5 ianuarie - RAC: Posibil să primești sarcini de lucru noi care să te nemulțumească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x