HOROSCOP 6-12 martie. AVERTISMENTUL specialiștilor pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 06.03.2017 la 16:03 Actualizat pe 06.03.2017 la 16:10

Principalele previziuni ale saptamanii!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele sfaturi și recomandări pentru săptămâna cuprinsă între 6 și 12 martie. Vezi, mai jos, principalele previziuni pentru această perioadă!

Berbec
Activitatea prestată în ultima perioadă începe să-și arate roadele, influențându-i în mod pozitiv și pe cei din jurul tău. Gândurile, sentimentele, acțiunile tale sunt parte importantă a creației, iar acest lucru îți aduce, în aceste zile, o puternică conștientizare a puterii intențiilor tale și, nu în ultimul rând, a capacității tale depline de creator conștient. Devii prezent la conexiunea invizibilă ce există între toate evenimentele și la sincronicitatile care apăr. Bucură-te de această magie din viață ta și asumă-ți în totalitate rolul important pe care îl deții.

Taur
Dobândești pe zi ce trece mai multă claritate și acuratețe în lansarea și manifestarea conștientă a intențiilor. Astfel, e momentul oportun să începi să alegi să te concentrezi cu precădere asupra viselor, dorințelor tale și apoi să le lansezi în Univers, fără a te agăță de rezultat. Drumul către îndeplinirea lor și manifestarea acestora în realitate nu depind și nici nu pot fi controlate de ține. Lasă-le libere, stai conectat la Sursă Divină, iar la final vei fi surprins de ce vei obține. Universul îți stă la dispoziție pentru a creă cu bucurie și ușurință.

Gemeni
Această perioadă este foarte potrivita pentru a sta în liniște și a reflecta asupra unor aspecte ale vieții tale care acum sunt pe primul loc. Întâmplările prin care ai trecut de-a lungul timpului te-au transformat și ți-au adus în dar înțelepciune, maturitate. Chiar dacă, de multe ori, drumul pe care ai mers ți s-a părut anevoios și greu, rezultatul obținut este de-a dreptul minunat. Folosește-ți intuiția pe post de busolă și evită să mai cauți răspunsurile la alții. O idee sau un proiect nou ia naștere sau se materializează în aceste zile.

Rac
Haosul și freamătul interior, percepute în ultima perioadă, te secătuiesc de putere și îți inhiba latură creativă, atât de necesară în rezolvarea oricărei situații. Evită orice acțiune agresivă care poate duce în final la pierderi, așa că mai degrabă lasă nerăbdarea deoparte și încetinește ritmul, pentru a-ți atinge scopul propus. Primești semnale clare în ceea ce privește oamenii din jurul tău, cât și alegerile pe care le ai de făcut, în orice moment. Fii mai atent la acele lucruri care se tot repetă și întreabă-te ce poți schimba.

Leu
Ești pe cale să primești toate instrumentele necesare în atingerea scopului tău, cât și pentru a dobândi pacea interioară și prosperitate. Începi să ai o viziune de ansamblu mai clară asupra vieții tale, iar intuiția te îndruma în luarea celor mai potrivite decizii. De asemenea, primești mesaje binecuvântate și inspirate și din alte surse, mai neobișnuite, așa că fii prezent la a le recepționa. Importantă în aceste zile este conexiunea cu tine însuți și cu forța creatoare a vieții.

Fecioară
Crezi că deții cu adevărat ceva, în această lume? Ce s-ar schimbă dacă ai afla că noțiunea de "proprietate" este o iluzie? Chiar și inspirația sau ideile sunt “imprumutate” din sursă divină și aduse în planul conștient, pentru a putea fi manifestate. Falsă impresie că deții ceva, te oprește în a te mișcă liber și cu ușurință, prin viață. Eliberează din această strânsoare relațiile, bunurile materiale, casă și toate aspectele din viață ta și permite-i existenței tale să curgă precum îi este voia și fii atent la ce se schimbă în jurul tău.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 6-12 martie. AVERTISMENTUL specialiștilor pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x