HOROSCOP 7 decembrie - TAUR: Provocări și dezamăgiri legate de mediul social și anturaj

Publicat pe 07.12.2016 la 08:28 Actualizat pe 07.12.2016 la 08:33

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 7 decembrie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 7 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Sensibilitatea este crescută astăzi, prin urmare e bine să stai cât mai departe de zgomot, agitație și contaminare cu convingerile altora. E timpul să meditezi la propriile convingeri și să înțelegi că inclusiv slăbiciunile fizice sau anumite disfuncții organice pleacă de la atitudine. Așadar, poate a venit timpul să schimbi niște puncte de vedere și să ai mai multă grijă și blândețe cu ține.

Taur

Această zi conține o energie vindecătoare specială, chiar dacă pare că aduce provocări și dezamăgiri legate de mediul social și anturaj. Ce ai de înțeles și contemplat este cât de mari sunt așteptările tale și cum ajungi mereu în același punct al dezamăgirii din acest motiv. Poate că e timpul să ierți sau să accepți mai mult oamenii cu stângăciile lor cu tot. Asta va aduce mai mult pace în ține și în jurul tău.

Gemeni
Luna se află astăzi în Pești și creează un context destul de alunecos în zonă carierei, semn că nu e momentul potrivit pentru decizii pe termen lung și nici pentru schimbări făcute pe fond emoțional. Este mai curând un prilej pentru a reflecta la unele alegeri trecute, pentru a recunoaște eventuale greșeli și pentru a privi lucrurile dintr-un unghi diferit, cu mai multă luciditate, înțelepciune si… sinceritate.

Rac
Nimeni nu deține adevărul absolut sau toată lumea are dreptate. Această este învățătura zilei și, pe de o parte îți poate produce confuzie, dar pe de altă parte te ajută să înțelegi că există posibilități diferite de a privi o situație și cu siguranță multă înțelepciune la care poți apela pentru a creă mai multă ușurință. Partenerul de viață te sprijină să transformi o viziune, iar imaginea ta în lume se poate, de asemenea, schimbă în sensul unei credibilități și responsabilități crescute.

Leu
Luna în Pești activează o zonă destul de misterioasă și greu accesibilă pentru mințile rigide. Practic ziua de astăzi e necesar să fie trăită dincolo de logică, ci cu prezența, intuiție, că o curgere fluidă și nestigherita de dorință de a înțelege. Nu sunt recomandate deciziile legate de bani și nici investițiile. În schimb, e o zi excelentă pentru a produce o transformare în atitudinea zilnică, în stil de viață și muncă.

Fecioară
Dacă nu-ți place ce vezi în jurul tău, dacă relația de cuplu sau alte relații importante de viață ta suferă, e momentul să-ți reconfigurezi niște puncte de vedere, atitudinea și convingerile. Dar mai ales să renunți la orice așteptare și să pui umărul cu adevărat la a creă ceva diferit. Fugă de responsabilitate sau învinovățirea cuiva pentru nemulțumirile tale nu te ajută.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 7 decembrie - TAUR: Provocări și dezamăgiri legate de mediul social și anturaj

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x