Horoscop de weekend: Berbec - Treburile casei îţi vor ocupa tot timpul! Ai grijă la sănătate!

Publicat pe 10.03.2017 la 18:37 Actualizat pe 10.03.2017 la 18:54

Un weekend plin pentru unii dintre nativi!

Berbec

Treburile de rutină ale casei, dar și cele din segmentul profesional îți vor acapara întregul weekend. Totuși profită de aceste zile libere și odihnește-te ceva mai mult. Dorință ta de a munci conștiincios și a face lucrurile în avans, mai ales la serviciu, te poate obosi mult acum. Afecțiunile sistemului digestiv se pot accentuă. Remediile naturiste, plimbările ușoare în aer liber și somnul îți sunt de mare folos.

Taur

Relațiile cu persoană iubită și copiii sunt cele care te solicita mult la sfârșitul acestei săptămâni. Pe de o parte, cei dragi au nevoie să-ți povestească nepalcerile lor în speranța că vor obține de la ține sprijin material și moral. Pe de altă parte însă, tu ai chef de distracții și te ții de soții. Cu puțin efort și bunăvoință ai reuși și să-i asculți pe ceilalți, să le rezolvi măcar parțial doleanțele și să îi antrenezi în activități recreative și amuzante.

Gemeni

Ai șanse minunate de a petrece aceste zile de weekend, acasă, alături de membrii familiei. Treburile gospodărești le poți desfășura ușor și cu rezultate mulțumitoare. Cei dragi te susțin și chiar au nevoie de sfaturile sau glumele tale. Discuții aprinse pot apărea de la bugetul disponibil pentru casă sau pentru nevoile lor personale. Toată lumea dorește să achiți tu facturi, plată unor servicii de care au beneficiat și pe deasupra să le oferi și cadouri.

Rac

Relaxează-te alături de prieteni și rude apropiate. Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce în preajmă multă lume, discuții și tot soiul de informații. Cele mai multe îți sunt de folos în plan personal, pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și relația cu ceilalți. Chiar dacă, ceea ce auzi îți displace, fii prudent și doar ascultă. La momentul potrivit vei folosi tot ceea ce se vehiculează acum în preajmă ta, chiar și sub formă unei reclame banale.

Leu

Se întrezăresc cheltuieli, atât pentru cele necesare traiului cotidian, cât și pentru a oferi cadouri cuiva drag. Temerile care vizează câștigurile tale din activitatea profesională sunt subiective. Este adevărat că în plan profesional există multe faceri și prefaceri care vor schimbă condițiile de muncă și salarizarea aferentă. Însă, deocamdată dispui de suficiențe resurse materiale pentru a te descurcă onorabil cu toate cele de trebuință.

Fecioară

Finalul acestei săptămâni este potrivit pentru a-ți trasă noi direcții profesionale. Ajutat de o discuție cu un prieten sau cu un coleg de încredere de la serviciu, foarte ușor îți vei da seamă ce anume ar trebui să schimbi în demersurile tale profesionale. Gândește-te la ceva ce îți place să lucrezi, să te implici chiar și într-o afacere alături de oameni curajoși și de încredere. Începuturile pe toate planurile vieții sunt provocarea majoră a acestor zile.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop de weekend: Berbec - Treburile casei îţi vor ocupa tot timpul! Ai grijă la sănătate!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x