• DUMINICA, 03 SEPTEMBRIE 2017

  HOROSCOP duminică, 3 septembrie: RAC - Se întrezăresc venituri noi, poate chiar moșteniri sau bunuri pe care să le folosești în comun cu alții

  Iată care sunt previziunile pentru duminică, 3 septembrie.

  Berbec

  În relațiile cu prietenii bate vântul schimbării. La sfârșitul acestei săptămâni este bine să te gândești pe îndelete la prietenii vechi și la persoanele care te susțin în plan profesional. Vei descoperi lucruri intersante despre relațiile dintre voi, poate chiar vei află mici secrete legate de felul în care aceste persoane s-au raportat la relația cu ține. Vei fi sprijit de contextul astral, obținând astfel informații de un real folos.

  Taur

  În plan profesional se conturează debutul unei etape. Ești sprijinit din astral, aspect câte te va impulsiona să-ți modifici, pe termen lung, statutul social și poziția în cadrul unui grup profesional. Se pare că vei fi ajutat de prieteni, dar și de persoanele din anturajul profesional în care activezi. Totul este să eviți asumarea unor responsabilități care te depășesc. Duminca, bucură-te de compania celor dragi.

  Gemeni

  Minunate idei vor prinde contur, în aceste zile, în ceea ce privește relațiile profesionale care implică colaborări cu străinătatea. Energia acestor zile de weekend te sprijină în materializarea unor planuri vechi, fie de a călători în scop turistic, pentru studii, fie pentru a lucra departe de locurile natale. Totodată sunt momente bune de a luă contact cu filozofii noi de viață. Duminică vei fi înconjurat de multă lume.

  Rac

  Pe neașteptate, ți se vor deschide variante noi de câștig de la și prin alții. Se întrezăresc venituri noi, poate chiar moșteniri sau bunuri pe care să le folosești în comun cu alții. Sâmbătă sunt posibile altercații cu partenerul de viată, moment care va declanșă noi pârghii în viață ta. Poate fi vorba despre finanțări ale unor proiecte vechi, în care ești implicat sau urmează să te implici. Ferește-te de investiții pe termen lung!

  Leu

  Schimbări în plan partenerial! Cu toate că vei fi foarte surprins de intorsătura pe care o vor luă aceste relații, tot vei fi tentat să rămâi legat de unele persoane sau situații care s-au dovedit clar nefavorabile ție. Ești susținut de oameni de încredere și de bună calitate pentru a-ți orienta eforturile spre noi orizonturi relaționale. Fii deschis și îndrăznește să schimbi radical tot ce nu îți mai este de folos.

  Fecioară

  Se pare că trebăluiești de zor, fie că stai acasă, că te afli la serviciu, fie că mergi în vizită la cineva apropiat. Hărnicia este trăsătură ta de bază la finalul acestei săptămâni, pentru că primești energie în acest sens. Ar fi bine să te gândești la modificarea stilului și programului de viață, pentru a evită suprasolicitarea fizică și mentală. Ai grijă la sănătate, dar și la relațiile de muncă!

  Balanță

  Finalul acestei săptămâni îți aduce noutăți la capitolele domestic și amoros. Sunt momente excepționale pentru a-ți revizui relațiile sentimentale și nevoile afective. Chiar dacă ușor pot apărea scântei în relațiile cu persoană iubită sau copiii, cu puțină răbdare și dorință sinceră de a lămuri lucrurile în plan sentimental, vei reuși să rezolvi totul favorabil și ție și celorlalți. Duminică poți întâmpina niscai probleme de sănătate.

  Citește continuarea aici.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 21 februarie 2018. AVERTISMENT pentru acești nativi: ”Evitați discuțiile cu o femeie mai în vârstă!”

  acum 10 ore

  Ce au pregătit astrele pentru celelalte zodii pentru ziua de 21 februarie aflați din horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop, marți, 20 februarie 2018. Sfatul zilei: luați o pauză!

  acum 1 zile

  Astrele va sfatuiesc sa luati o pauza daca v-ati suprasolicitat in ultima perioada1

  Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2018. Zodia asta va avea noroc la bani!

  acum 1 zile

  În săptămâna 19-25 februarie, o zodie va fi răsfățata astrelor. De ce? Pentru că îi va merge de la bine în sus pe toate planurile. Așadar, iată cum arată horsocopul în săptămâna 19-25 februarie pentru cele 12 zodii. ZODIA BERBEC...

  Horoscopul zilei, luni, 19 februarie 2018. Zodia asta are parte de toate azi: veselie, certuri, lacrimi

  acum 1 zile

   Zodia Berbec Foarte usor poti rezolva chestiuni profesionale sau aplana conflictele de la serviciu. Chiar daca, starile tale de spirit sunt fluctuante, cu putin efort ai putea depasi orice disconfort fizic sau psihic. Pe de alta parte, rezerva-ti momente linistite si planifica-ti...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »