• DUMINICA, 03 SEPTEMBRIE 2017

  HOROSCOP duminică, 3 septembrie: RAC - Se întrezăresc venituri noi, poate chiar moșteniri sau bunuri pe care să le folosești în comun cu alții

  Iată care sunt previziunile pentru duminică, 3 septembrie.

  Berbec

  În relațiile cu prietenii bate vântul schimbării. La sfârșitul acestei săptămâni este bine să te gândești pe îndelete la prietenii vechi și la persoanele care te susțin în plan profesional. Vei descoperi lucruri intersante despre relațiile dintre voi, poate chiar vei află mici secrete legate de felul în care aceste persoane s-au raportat la relația cu ține. Vei fi sprijit de contextul astral, obținând astfel informații de un real folos.

  Taur

  În plan profesional se conturează debutul unei etape. Ești sprijinit din astral, aspect câte te va impulsiona să-ți modifici, pe termen lung, statutul social și poziția în cadrul unui grup profesional. Se pare că vei fi ajutat de prieteni, dar și de persoanele din anturajul profesional în care activezi. Totul este să eviți asumarea unor responsabilități care te depășesc. Duminca, bucură-te de compania celor dragi.

  Gemeni

  Minunate idei vor prinde contur, în aceste zile, în ceea ce privește relațiile profesionale care implică colaborări cu străinătatea. Energia acestor zile de weekend te sprijină în materializarea unor planuri vechi, fie de a călători în scop turistic, pentru studii, fie pentru a lucra departe de locurile natale. Totodată sunt momente bune de a luă contact cu filozofii noi de viață. Duminică vei fi înconjurat de multă lume.

  Rac

  Pe neașteptate, ți se vor deschide variante noi de câștig de la și prin alții. Se întrezăresc venituri noi, poate chiar moșteniri sau bunuri pe care să le folosești în comun cu alții. Sâmbătă sunt posibile altercații cu partenerul de viată, moment care va declanșă noi pârghii în viață ta. Poate fi vorba despre finanțări ale unor proiecte vechi, în care ești implicat sau urmează să te implici. Ferește-te de investiții pe termen lung!

  Leu

  Schimbări în plan partenerial! Cu toate că vei fi foarte surprins de intorsătura pe care o vor luă aceste relații, tot vei fi tentat să rămâi legat de unele persoane sau situații care s-au dovedit clar nefavorabile ție. Ești susținut de oameni de încredere și de bună calitate pentru a-ți orienta eforturile spre noi orizonturi relaționale. Fii deschis și îndrăznește să schimbi radical tot ce nu îți mai este de folos.

  Fecioară

  Se pare că trebăluiești de zor, fie că stai acasă, că te afli la serviciu, fie că mergi în vizită la cineva apropiat. Hărnicia este trăsătură ta de bază la finalul acestei săptămâni, pentru că primești energie în acest sens. Ar fi bine să te gândești la modificarea stilului și programului de viață, pentru a evită suprasolicitarea fizică și mentală. Ai grijă la sănătate, dar și la relațiile de muncă!

  Balanță

  Finalul acestei săptămâni îți aduce noutăți la capitolele domestic și amoros. Sunt momente excepționale pentru a-ți revizui relațiile sentimentale și nevoile afective. Chiar dacă ușor pot apărea scântei în relațiile cu persoană iubită sau copiii, cu puțină răbdare și dorință sinceră de a lămuri lucrurile în plan sentimental, vei reuși să rezolvi totul favorabil și ție și celorlalți. Duminică poți întâmpina niscai probleme de sănătate.

  Citește continuarea aici.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 106 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 107 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 111 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 111 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »