• JOI, 05 IANUARIE 2017

  HOROSCOP IANUARIE. Ce se întâmplă, în prima lună din an, cu nativii ZODIACULUI

  Anul debutează cu stângu', ne avertizează specialiștii în astrologie. Aceștia ne atrag atenția asupra faptului că luna ianuarie va fi una încărcată negativ, în care se va da o luptă a ego-urilor. 

  În această lună ne însoțește Arhanghelul Jofiel care ne spune că o să avem mari dificultăți în a ne struni EGO-UL. Lupta ego-urilor, a dorinței de putere, cine are dreptate, cine este primul va fi accentuată în luna ianuarie.

  Multă lume va purta măști și va încerca să pâră ceea ce nu este. Vom simți și o dorință puternică de afirmare, individualitate, lipsă spiritului de echipă, dorința de a răzbi de unul singur folosindu-ne de „arme” lipsite de etică.

  Va fi o energie negativă care va pluti în aer, va fi că un virus pe care dacă nu ești atent, nu ești centrat, îl poți luă. Suntem destul de expuși, însă Arhanghelul Jofiel ne spune că totul este o iluzie, tot ceea ce creează ego-ul este o iluzie. Nu este necesar să luptăm împotrivă lui ci, doar să ne urmăm visele, doar să fim centrați în inimă și să ne facem treabă pe care ne-a trasat-o Dumnezeu.

  El ne mai spune să lucrăm cu fricile noastre, aceste frici care creează breșe și lasă acest „virus” să între și să ne afecteze. În tăvălugul din exterior să ne căutăm iubirea, înțelepciunea, lumina și să ne urmăm calea. Să căutăm compania unor oameni care ne pot ridica, să ne dedicam viselor noastre, proiectelor care ne ajută să creștem și să dăm cât mai puțină importantă factorilor exteriori.

  Arhanghelul Jofiel ne spune să mergem în natură, să facem lucruri firești, cum ar fi: o plimbare, să dăm o îmbrățișare, să vizităm un cămin de bătrâni, să facem o surpriză unei familii nevoiașe, decât să ne zbatem să fim numărul 1 și să demonstrăm ceva ce oricum, din perspectivă spirituală, nu are valoare. Să nu uităm că toți suntem UNUL și întotdeauna soarele răsare a două zi.

  Așadar, să reținem că este necesar să ne manifestăm așa cum suntem, însă respectându-i pe ceilalți, pentru că ceea ce ne așteptăm de la ceilalți întâi trebuie să facem noi. Dacă vrem respect să arătăm respect, dacă vrem apreciere să arătăm apreciere, etc. Este momentul să renunțăm la anumite straturi sau măști pe care le-am pus pentru că ne dădeau iluzia unei zone de confort și să spunem și mai ales să facem ceea ce simțim, însă nu din ego, ci din esența noastră.

  În această luna (și nu numai) să încercam pe cât posibil să nu reacționăm, reacția este întotdeauna din ego, inspirăm – expirăm, facem o plimbare, facem ceva pentru noi și apoi ne spunem părerea dintr-o altă energie. De asemenea, să nu uităm să ne stabilim încă de pe acum niște obiceiuri care să ne încarce, fie că este vorba de un sport, de desenat mandale, de făcut ceva care să ne ridice vibrația.

  O să avem nevoie de astfel de instrumente ca și de „trusa de urgență”. Așa că să ne stabilim încă de pe acum care ar fi acele instrumente pentru noi. Să nu uităm să introducem în viață noastră (dacă nu am făcut-o încă) rugăciunea și meditația, ele cu siguranță ne vor ajuta să ne simțim mereu în contact cu esența noastră.

  Citește aici mai multe!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: atenție mare la ce spui, s-ar putea să ai probleme

  acum 19 minute

  Iată ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte pentru astazi, luni, 11 decembrie.

  Horoscopul de weekend. Întâlniri, cheltuieli, petreceri. Vezi ce zodie va avea noroc la bani în acest weekend

  acum 2 zile

  Iata ce au rezervat astrele pentru weekendul 9-10 decembrie pentru fiecare zodie in parte.

  4 zodii care știu să facă bani din orice în 2018

  acum 3 zile

  Ele stiu să scoata bani si din piatra seaca!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »