Horoscop LUNI, 10 IULIE: Acești nativi vor începe săptămâna în forță! Ce ne rezervă astrele în prima zi a săptămânii!

Publicat pe 09.07.2017 la 15:10 Actualizat pe 10.07.2017 la 13:22

Prevziuni pentru toate zodiile!

Berbec

Tema principala a zilei este reprezentata de prieteni. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante, dar cu iz conflictual. Bine ar fi sa eviti provocarile si implicarea in problemele altora. O persoana importanta iti poate da sfaturi utile sau solutii bune la problemele care te framanta in ultima vreme. Spre seară, invită-ți prietenii la o șuetă.

Taur

Domeniul profesional iti atrage atentia in mod deosebit. Sunt posibile dialoguri aprinse cu sefii. Fii prudent si explică-te in cuvinte putine, dar concise. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit. Membrii familiei iti sunt alaturi, asa incat asculta-le sfaturile si petrece mai mult timp alaturi de ei. Ar fi sa incepi sa te gandesti la proverbul „Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur!“.

Gemeni

Relatiile cu strainatatea sunt accentuate. Poti afla vesti legate de cineva aflat dincolo de granitele tarii sau te poti ocupa de demersurile necesare unei calatorii indepartate. Altii vor avea de-a face cu aspecte legate de studii pe termen lung. S-ar putea sa fii nevoit sa sustii un examen, o proba sau un interviu destul de important. Fii prudent si raspunde prompt tuturor solicitarilor.

Rac

Este o zi buna pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor sau pentru înapoierea obiectelor împrumutate. Verifică situatia bugetului de venituri si cheltuieli si evita speculatiile financiare. Functie de caz, altii vor avea de-a face cu aspecte legate de mosteniri sau partaje. Atentie ca energia vitala este fluctuanta, astfel incat orienteaza-ti eforturile doar catre activitatile de rutina.

Leu

Recomandarea astrelor pentru tine ar fi să-ți indrepti atentia catre relatiile parteneriale si catre colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile discutii contradictorii, dar cu prudenta si discernamant vei depasi momentele neplacute. Partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca te ocupi prea mult de alte capitole ale vietii in dauna relatiei voastre.

Citește mai departe aici!

În articolul

Horoscop LUNI, 10 IULIE: Acești nativi vor începe săptămâna în forță! Ce ne rezervă astrele în prima zi a săptămânii!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x