• LUNI, 11 SEPTEMBRIE 2017

  Horoscop, marți, 12 septembrie. RAC: fii calm și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc

   Berbec

  Posibil să te agaseze la un moment dat informațiile vehiculate în preajma ta sau faptul că multe persoane îți solicită sfaturi sau detalii ale vieții tale personale. Evită să vorbești prea mult și mai ales nu îți divulga intențiile, temerile sau activitățile în care ești implicat.

  Taur

  La îndemnul prietenilor, persoanei iubite sau copiilor e posibil să cheltuiești sume importante de bani. Fii prudent și nu te lăsa impresionat de vorbele meșteșugite ale celorlalți. Veniturile tale sunt nesigure încă, iar de la alții nu se întrezăresc ajutoare materiale sau financiare. Există șanse să scadă aceste venituri și de asemenea să se modifice condițiile de muncă.

  Gemeni

  Ziua este favorabilă creării unui program nou de viață, în care să incluzi mai multe acțiuni necesare îmbunătățirii sănătății sau înfățișării tale. Evită tendința de a riposta la tot ce vine din partea celorlalți. Există riscul să strici relații și situații bune. Compania celorlalți îți aduce informații utile.

  Rac

  Indiferent ce se petrece în preajma ta, detașează-te, fii calm și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc. Sunt posibile tensiuni interioare, insomnii și senzația pregnantă că dincolo de aparențele lumii fizice se țes conflicte. Contemplă aceste stări și identifică temerile reale. Odată ce le-ai stabilit, conștientizat, jumătate din ele sunt rezolvate.

  Leu

  Ar fi bine să privești atent la poziția ta profesională, la relațiile cu cei jur dar și la relația cu banii Chiar dacă ești tentat să te desprinzi de anumite persoane sau să ripostezi în vreun fel, de la fiecare ai câte ceva de învățat. Totul este să îți deschizi mintea și sufletul și să iei lucrurile că pe o continuă ocazie de evoluție.

  Fecioara

  Este o zi în care ai șanse să înveți câte ceva deosebit de la fiecare persoană întâlnită. Unii probabil că îți vor contesta meritele personale sau profesionale, dar și de la și prin aceștia vei obține un dram de înțelepciune. Alege activități care te pot liniști și îmbogăți spiritual.

  Balanța

  Astăzi citește, informează-te, discută cu persoane din medii diferite, vizionează filme sau vizitează locuri interesante. Indiferent cât de ocupat ai fi cu sarcinile personale sau profesionale cotidiene, cu o bună organizare și disciplină vei face față. Ferește-te să vorbești prea mult sau să prezinți oricui situațiile în care ești implicat.

  Scorpion

  Segmentul financiar îți atrage atenția în mod special. Posibil să fii nevoit să cheltuiești bani pe facturi, taxe, impozite sau să ajuți pe cineva apropiat cu bunuri materiale sau cu sume de bani. Alcătuiește-ți un program financiar pe cel puțin patru săptămâni de acum încolo, pentru că stabilind acum un buget anume pentru cheltuieli comune cu alții, ai șanse mari să îl urmărești îndeaproape.

  Săgetător

  În plan relațional poți rezolva multe amănunte legate de acțiunile comune cu partenerul de viață sau cu colaboratorii profesionali. Sunt posibile discuții aprinse, chiar unii îți pot face reproșuri pentru că ești concentrat numai pe interesele tale în detrimentul celorlalți. Fii prudent și acceptă-ți locul în cadrul echipei de lucru!

  Capricorn

  Ești hotărât să rezolvi multe sarcini de lucru restanțe la serviciu, însă și acasă te așteaptă altele la fel de urgente. Ai putea ruga un coleg, la locul de muncă, sau un membru al familiei să te ajute cu treburile propuse spre rezolvare astăzi. Posibil unii să te refuze. Ocupă-te numai de priorități și lasă restul pentru zilele următoare.

  Vărsător

  Ziua este favorabilă dialogului cu persoana iubita sau copiii. Tonul, vorbele, gesturile pot parcurge o gamă largă, pentru că tensiune nervoasă accentuată există de ambele părți. Fii prudent și controlează-ți reacțiile. Partea bună a lucrurilor constă în aceea că se pot lămuri subiecte vechi care undeva, cândva au rămas fie neînțelese, fie lămurite parțial.

  Pești

  Tensiunile apărute în sânul familiei le poți diminua dacă ești înțelegător cu membrii familiei și accepți și părerile lor. Lucrul în gospodărie poate fi împărțit, în funcție de complexitatea activității respective și de putința fiecăruia de a o duce la bun sfârșit. Concentrează-te mai mult pe segmentul domestic și pe nevoile reale ale familiei și casei.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 137 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 138 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 142 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 142 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »