Horoscopul de weekend 6-7 ianuarie. Atenție la ce ziceți! Una dintre zodii poate face mult rău prin vorbele sale

Publicat pe 05.01.2018 la 15:03 Actualizat pe 05.01.2018 la 15:27

Iata ce au pregatit astrepe pentru weekendul 6-7 ianuarie pentru fiecare zodie in parte.

Iata ce au pregătit astrepe pentru weekendul 6-7 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

Zodia Berbec

Se conturează activități de rutină la sfârșitul acestei săptămâni, însă ar fi bine să le rezolvi pe cele prioritare. Sănătatea este vulnerabilă și chiar ai nevoie de odihnă, relaxare și compania semenilor dragi. Lasă grijile deoparte și îndreaptă-ți atenția spre propria ta ființă. În umbră decorului cotidian există provocări, hibe ce-și așteaptă rândul să iasă la iveală. Protejează-ți sănătatea, relațiile și situațiile în care ești implicat.

Zodia Taur

Ai dori mai multă afecțiune și atenție în acest weekend din partea persoanei iubite sau a copiilor. Însă este posibil că lucrurile să iasă taman pe dos. Respectă-te mai mult, iubește-te mai întâi tu pe tine și apoi vei observa că fără să depui eforturi, cei dragi vor veni spre tine cu brațele deschise. Lasă-i în pace pe ceilalți să-și alcătuiască programul cum doresc. Implică-te în activități specifice unui hobby.

Zodia Gemeni

Familia și spațiul locativ reprezintă subiectele principale ale acestui final de săptămână. Dezbaterile cu membrii familiei pot fi zgomotoase, fiind ceva mai dificil să se ajungă la un consens acceptat de toată lumea. Fii prudent și nu da curs conflictelor acum cât mai este vacanță. Ai spor la curățenii, reparații și la pregătirea casei și cămării pentru iarnă. Adună-i pe cei dragi la o masă festivă și povestește cu haz.

Zodia Rac

Ai putea merge în excursie împreună cu prietenii apropiați, în vizită la rude sau ai putea invită la tine acasă persoane dragi la acest sfârșit de săptămână. Sunt favorizate discuțiile importante, schimbul de informații și deciziile cu implicații pe termen lung. Totuși evită să-ți divulgi punctele sensibile ale vieții. Unii abia așteptă să profite de pe urmă vulnerabilităților tale. Studiul și procesele de învățare reprezintă alte aspecte de luat în calcul.

Zodia Leu

Se întrezăresc câștiguri în acest weekend dintr-o activitate profesională desfășurată într-un cadru oficial. Însă, pe neașteptate apar cheltuieli necesare achitării unor datorii restante sau pentru nevoile partenerului de viață. Chiar și unele rude sau colegii de muncă pot apela la ajutorul tău financiar. Fluctuațiile bugetului disponibil pentru nevoile tale personale îți poate creă neplăceri serioase. Ai răbdare și încredere că te vei descurca cu toate!

Zodia Fecioară

Reacțiile tale din acest sfârșit de săptămână pot destabiliza multe relații și situații bune în care ești implicat. Ești plin de energie, însă fii prudent vizavi de gestionarea ei. O dietă echilibrată, potrivită consitutiei tale, compania semenilor dragi și de încredere, odihnă și plimbările în aer liber îți pot liniști sufletul și calmă mentalul. Unii chiar îți stau alături sincer și te sprijină necondiționat în demersurile tale personale și profesionale.

Zodia Balanță

Se recomandă odihnă și detașare de tumultul cotidian la finalul acestei săptămâni. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv și pe extremitățile picioarelor, astfel că de mare folos ți-ar fi să te îngrijești corespunzător. Ferește-te de discuții aprinse, spații aglomerate și de activități care te solicită prea mult. Gândește-te la evenimentele în care ești implicat! Neplăcerile vin dinspre locul de muncă, însă depinde numai de tine să îmbunătățești lucrurile.

Zodia Scorpion

În acest weekend este posibil să-ți modifici planurile personale și profesionale în urma discuției cu un prieten important. Ești tentat să te bazezi numai pe spusele altora și pe experiențele lor de viață și activitate. Discerne atent lucrurile și filtrează mental tot ce ți se spune. Până la urmă tu ești acela care trebuie să decidă pentru viitorul tău. Relaxează-te cu o lectură bună, vizionează un spectacol de teatru și muzică sau vizitează târguri de sezon.

Zodia Săgetător

Îți va crește faima la sfârșitul acestei săptămâni. Cineva din anturajul profesional te poate propune pentru o funcție de conducere sau îți poate oferi responsabilități noi, în urma competențelor tale deosebite demonstrate, până acum, în câmpul muncii. Totuși, nu te culca pe laurii victoriei și rezolvă-ți îndatoririle profesionale cum știi tu mai bine. Evită suprasolicitarea mentală și obișnuiește-te să spui nu din când în când!

Zodia Capricorn

Ești atras de studii și călătorii la finalul acestei săptămâni. Pe de o parte poți asimila ușor informații, poți participa la cursuri de weekend sau poți face un schimb de idei deosebite cu oameni valoroși, de bună calitate. Ascultă și opiniile altora! Vei fi surprins câte lucruri noi vei află. Însă pe de altă parte există riscul să te suprasoliciți mental și să obosești. Relaxează-te și admiră natura și vietățile ei.

Zodia Vărsător

Sunt posibile câștiguri de la și prin alții în zilele acestui weekend. Însă va trebui să plătești facturi, taxe sau alte datorii restante. Ai încredere că te vei descurca cu toate, însă alege mai întâi achitarea priorităților. Partenerul de viață sau o rudă dragă ar putea apela la sprijinul tău material. Fii înțelegător și oferă din preaplinul tău din tot sufletul. La momentul potrivit ți se vor răsplăti toate înzecit.

Zodia Pești

Se conturează surprize deosebite atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relația cu partenerii profesionali la finalul acestei săptămâni. Ai tendința de a respinge tot ce provine din partea celorlalți. Tu ești cel care poate gestiona corespunzător aceste relații, astfel că fii prudent și evită critică excesiva și gesturile care-i pot îndepărta pe ceilalți de tine. Riscul de a destrăma relații și situații bune este mare și iremediabil.

În articolul

Horoscopul de weekend 6-7 ianuarie. Atenție la ce ziceți! Una dintre zodii poate face mult rău prin vorbele sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x