HOROSCOPUL pentru week-end: LEU - Totul se petrece spre binele tău suprem

Publicat pe 23.12.2016 la 20:14 Actualizat pe 23.12.2016 la 20:21

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru acest sfarsit de saptamana.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 24 și 25 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge în acest week-end!

Berbec
Weekend-ul îți amintește de banii și bunurile comune cu alții. Insă este sărbătoare și toată lumea petrece și tu ar trebui să faci la fel. Sigur că temerile privitoare la cheltuieli și bunuri sunt fondate, dar acum lasă grijile deoparte și bucură-te de magia sărbătorilor de sezon. Cineva veghează din umbră la bunul mers al vieții tale și te va ajută să depăsesti și neplăcerile materiale.

Taur
Delicate zile la capitolul relații parteneriale în acest weekend! Sunt momente deosebite în care îți vor fi revelate foarte clar multe aspecte, în ceea ce privește relația cu partenerul de viată sau relațiile de colaborare. Fii prudent, discret, ține cont că este sărbătoare și lasă discuțiile importante sau deciziile majore, pentru zilele următoare. Subiectivismul este accentuat!

Gemeni
Chiar dacă este sfârșit de săptămană, chiar dacă este sărbătoare, tu ești tentat să te afunzi în diverse treburi de rutină. Lasă grijile deoparte și bucură-te de compania celor dragi și de aranjamentele de sezon. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile și la nevoie cere sprijinul celorlalți. Odihnă, dialogurile amicale și plimbările ușoare în aer liber fac minuni.

Rac
Este rost de distracții la sfârșitul acestei săptămani, dar cumva au un gust dulce-amar. Asteptările tale privitoare la persoană iubită sau la copiii sunt exagerate. Fii intelegător cu ceilalți! Este sărbătoare, toată lumea petrece, deci ar fi bine și tu să te aliniezi trend-ului de moment. Există multe aspecte benefice în viață ta și oameni care te iubesc și au nevoie de ține, ceea ce este minunat.

Leu
Sfârșitul acestei săptămani îți aduce alături membrii familiei și rudele. Sufletul tău are nevoie de mediul familial, de dialogurile cu rudele, de întoarcere în locurile natale. Bucură-te de sărbătorile perioadei și depăseste orice neplăcere cu încrederea că totul are un rost și că totul se petrece spre binele tău suprem. Nu pune bază chiar pe tot ce ți se povestește. Unii vor dori să te impresioneze.

Fecioară
Se conturează întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat în acest weekend. Pentru că este sărbătoare, multă lume va dori să stea de vorbă cu ține și să-ți povestească câte-n lună și-n stele. Selectează persoanele, selectează subiectele de dialog și evită să vorbești despre ține și intențiile tale. Petrece alături de ceilalți și lasă-te purtat de poveștile sărbătorilor sezonului.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOPUL pentru week-end: LEU - Totul se petrece spre binele tău suprem

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x