Horoscopul zilei. PEȘTI: schimbările bat la ușă în toate domeniile vieții

Publicat pe 06.10.2017 la 08:50 Actualizat pe 06.10.2017 la 09:08

Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte.

Zodia Berbec

Această zi îți aduce în atenție relațiile cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Ai dori să schimbi multe, să ajuți pe alții sau să pleci într-o vacanță. Însă, realitatea înconjurătoare te îndeamnă să fii vigilent și prezent acum și aici, în toate domeniile vieții cotidiene.

Zodia Taur

Relațiile cu prietenii sunt tensionate, așa încât ar fi bine să te ții departe de ei. Este posibil să fii tentat să apelezi la ajutorul unora pentru a-ți rezolva diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de cei dragi. Mai bine este să ai încredere în Ierarhiile spirituale și să le ceri ajutorul, decât să apelezi la pământeni. Traversezi o perioadă în care numai spiritual poți rezolva totul.

Zodia Gemeni

Evenimentele cu multă lume reprezintă tema principală. Dar ar fi bine să le selectezi pe cele care îți sunt de folos și care te fac să te simți în largul tău. Unii vor dori să-ți prezinți ideile în pubic, alții te vor provocă pe diverse teme, însă ție îți vor plăcea toate acestea până la urmă. Se recomandă prudentă în vorbe și gesturi, deoarece riscul de a gafa serios este mare.

Zodia Rac

Studiul, lecturile, participarea la sesiuni pe teme diverse sunt preocupări care îți aduc multă voie bună, dar și informații prețioase. Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu persoane erudițe, specializate în domenii variate. Chiar te poți gândi la îmbogățirea bagajului educațional și să urmezi un program de instruire, fie pe cont propriu, fie într-un cadru organizat oficial.

Zodia Leu

Cheltuielile comune cu alții sunt o temă delicată. Ar fi bine să îți selectezi prioritățile personale, dar să ai în vedere și ceea ce trebuie să achiți împreună cu alții. Datoriile trebuie rezolvate, pentru că altfel se vor adună prea multe și îți va fi mai greu să le rezolvi onorabil pe toate. Rezervă-ți momente pentru odihnă și pentru meditații interioare. Ai nevoie de legătură cu Divinitatea.

Zodia Fecioară

Ziua această îți aduce în atenție relațiile parteneriale și colaborarile în care ești implicat. Ar fi bine să-ți revizuiești conduită vizavi de oamenii alături de care desfășori activități profesionale. Traversezi o perioadă în care exagerezi cu munca, iar plata sau recunoștință celorlalți lasă de dorit. Hiba este la tine, pentru că fie trebuie să renunți la o colaborare, fie trebuie să schimbi strategia de lucru.

Zodia Balanță

Aceste zile te predispun la multă muncă, fie că mergi la serviciu, fie că stai acasă. Fii prudent pentru că există riscul să obosești. De asemenea se pot accentua unele afecțiuni vechi. Evită pe cât posibil consultațiile și analizele medicale sau ia-ți o marjă de eroare și cere mai multe păreri.

Zodia Scorpion

Ai dori să te distrezi, dar persoanele dragi se pare că au alt program. Nevoia de afecțiune este mare, dar dificil de împlinit de către cine vrei tu. Însă, un animal de companie, câțiva prieteni de încredere sau desfășurarea unor activități de genul hobby ți-ar bucura sufletul. Ține cont și de dorințele sau sfaturile celorlalți.

Zodia Săgetător

În familie este forfotă, pentru că fie trebuie să desfășurați activități domestice de anvergură, fie primești vizite. Este rost de întâlniri și dialoguri cu rudele, dar și de vizite în locurile natale sau în locurile copilăriei. Fii prudent și evită discuțiile zgomotoase și reproșurile. Îndatoririle profesionale urgente îți pot răsturna programul propus cu cei dragi.

Zodia Capricorn

Ești cufundat în gânduri, iar dialogurile cu ceilalți îți pot oferi informații prețioase vizavi de o călătorie în străinătate sau despre cum să-ți îmbunătățești competențele profesionale. Ar fi bine să eviți discuțiile ample, pentru că există riscul să spui anumite chestiuni personale care apoi, ceva mai târziu vor fi folosite împotriva ta.

Zodia Vărsător

Cheltuielile cotidiene îți dau multe bătăi de cap. Veniturile îți cresc constant, însă se pare că ești tentat să te orientezi spre metode și mijloace incorecte pentru a le obține. Dincolo de nevoile tale și cele ale persoanelor dragi există lucruri mult mai importante spre care ar trebui să-ți îndrepți atenția. Spre exemplu să folosești strictul necesar din realitatea cotidiană.

Zodia Pești

Ești capricios, astfel că totul în jur ți se pare că este împotriva ta. Este vorba doar despre o percepție momentană și subiectivă. Stările tale de spirit se datorează relațiilor incerte cu partenerul de viață sau cu cei profesionali. Este momentul să te detașezi de ceilalți și să te gândești serios la tine și planurile tale de viață. Schimbările bat la ușă în toate domeniile vieții.

În articolul

Horoscopul zilei. PEȘTI: schimbările bat la ușă în toate domeniile vieții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x