Horoscopul zilei. PEȘTI: unele relații se vor rupe

Publicat pe 17.10.2017 la 08:52 Actualizat pe 17.10.2017 la 09:17

Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

Zodia Berbec

Conjuncturile care apar la locul de muncă sunt îmbietoare, oferindu-ți prilejul de a-ți atinge niște scopuri demult propuse. Însă e posibil să-ți scape niște detalii sau să le treci cu vederea intenționat, în ce privește regulile de ordine interioară, normele juridice sau, pur și simplu, principiile tale morale. Așadar, urmărește-ți interesele, dar fără să faci compromisuri.

Zodia Taur

Ai idei multe și bune, ești inspirat și creativ. Ziua această ți-ar putea aduce debutul într-o relație sentimentală sau bucurii de la persoana iubită. Există totuși predispoziția către nehotărâre, răzgândiri, ezitare. Dacă vrei să faci alegerile potrivite, singură soluție este să-ți asculți intuiția. Ea te va conduce pe drumul de care ai nevoie.

Zodia Gemeni

Chiar dacă e atipic pentru tine, ziua de astăzi se pare că-ți accentuează simțul practic. Tot ce te interesează acum este să-ți pui la adăpost resursele materiale, să-ți administrezi cât mai eficient bugetul și să asiguri familiei tale confortul necesar. În acest context, e necesar să faci puțină ordine în colaborări și parteneriate, adică să le triezi, pe criterii proprii.

Zodia Rac

Piedicile, situațiile tensionate și neînțelegerile apărute la locul de muncă te motivează să iei frâiele în mâini, să-ți iei inima în dinți și să aduci claritate acolo. Talentul oratoric se manifestă astăzi în toată splendoarea lui, mai ales atunci când e cazul să convingi sau să obții ceva. Evită însă exagerările, rigiditatea și manipularea, dacă nu vrei să obții efectul contrar.

Zodia Leu

Cariera, afacerile și câștigurile materiale primesc astăzi întreaga ta atenție. Adevărul este că ai resurse impresionante și poți împlini orice-ți propui. Totuși, sacrificarea timpului promis persoanei iubite sau copiilor poate conduce la tensiuni și conflicte. Așadar, păstrează-ți echilibrul în tot ce faci și evită să faci alegeri impulsive, pripite sau egoiste.

Zodia Fecioară

Luna este prezentă astăzi în zodia ta și îți aduce ipostazele și experiențele de care ai nevoie pentru a evolua. Chiar dacă în interiorul tău încă se dau lupte și există multă confuzie cu privire la unele decizii care așteaptă să fie luate, acceptă totul așa cum este. Nu uita că atunci când te zbați, chiar și în mintea ta, nu faci decât să te afunzi și mai mult.

Zodia Balanță

După ce plantezi un copac, îl îngrijești și apoi îl lași să rodească. Pe același principiu, te afli acum în perioada în care să lași fructele să apară și să se coacă, fără să le forțezi în vreun fel. Cu alte cuvinte, nu e momentul să acționezi, ci e o perioadă de acalmie, potrivită pentru detașare și receptivitate. Primește ce ți se oferă în aceste zile.

Zodia Scorpion

Astăzi s-ar putea să ți se reveleze adevărul despre unele relații, și e vorba în special despre relații cu oameni de care te leagă scopuri comune, afaceri, proiecte. Mai cu seamă dacă sunt și bani la mijloc, e posibil că mulți să se manifeste prin prisma temerilor și să facă gesturi aparent ciudate, la limita onestității. Stai și observă cu atenție, nu te grăbi să tragi concluzii.

Zodia Săgetător

Cu Luna în Fecioară, ziua aceasta îți poate facilita accesul la câștiguri financiare suplimentare prin specularea inteligentă a unor culoare profitabile sau abordarea constructivă a unei afaceri. Însă toate acestea sunt posibile prin efort considerabil, tenacitate și, mai ales, răbdare.

Zodia Capricorn

În cazul tău, sunt premize de schimbare mai ales în privința zonei sentimentale, relațiilor cu străinii, studiilor și evoluției. Însă pentru a primi darurile experiențelor de astăzi, e necesar să renunți la gândurile pesimiste și să le menții pe cele pozitive. Amintește-ți că orice gând poartă în el energie creatoare.

Zodia Vărsător

În timp ce așteptările de la prieteni sau cunoștințe care ți-au făcut promisiuni rămân nesatisfăcute, primești din alte surse tot felul de daruri și favoruri neașteptate. Cu alte cuvinte, nu te grăbi să te superi, să judeci sau să condamni, ci schimbă contextul, privește din alt unghi, fii gata să primești lucruri de care ai nevoie cu adevărat.

Zodia Pești

Tensiunile și animozitățile existente în zona profesională și în relații pot fi constructiv gestionate doar dacă ești concesiv, dispus să asculți și răbdător. Altfel, nu vei face decât să pui paie pe foc, un foc deja întreținut de alții. Poate că unele relații se vor rupe, însă vor fi construite altele, mult mai potrivite celui care ești acum.

În articolul

Horoscopul zilei. PEȘTI: unele relații se vor rupe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x