Horoscopul zilei. BALANȚĂ: te așteaptă surprize plăcute în zona financiară

Publicat pe 20.10.2017 la 09:07 Actualizat pe 20.10.2017 la 09:11

Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

Zodia Berbec

Îți poți achita cu succes facturile restante sau alte tipuri de datorii. S-ar putea să fii nemulțumit de banii și bunurile pe care le deții în comun cu un partener de viață sau de afaceri. Evită să te destăinui celor apropiați vizavi de planurile tale financiare. Deocamdată câștigi suficienți bani din munca ta proprie, astfel încât să îți duci traiul fără probleme.

Zodia Taur

Relațiile parteneriale îți pot da de gândit. Ar fi bine să îți reevaluezi poziția într-o colaborare sau proiect care implică atribuții profesionale. Ești nemulțumit de banii câștigați din acțiunile întreprinse cu alții și asta chiar îți poate dăuna sănătății. Pe deasupra, partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești prea puțin implicat în cuplu. Evită cheltuielile nefondate!

Zodia Gemeni

Multă zarvă se anunță la serviciu. Dorința ta de a-ți asuma mai multe responsabilități decât este cazul poate duce la relații conflictuale cu ceilalți. Se pare că traversezi o perioadă în care orice ai face, tot apare câte ceva destabilizator. Îndreaptă-ți atenția și eforturile mai mult către propria-ți ființă și lasă în pace lumea. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent!

Zodia Rac

Iubirea și implicațiile ei îți vor atrage în mod special gândurile. Sunt momente favorabile pentru dialoguri cu ființa iubită sau pentru activități care implică și copiii. Chiar dacă pot apărea neplăceri, cu puțin efort și bunăvoință le vei depăși fără urmări. După-amiază rezervă-ți momente pentru un hobby.

Zodia Leu

O zi favorabilă treburilor gospodărești. Cineva apropiat îți poate da sfaturi interesante vizavi de achiziționarea unei case sau a unui teren. Emotivitatea este la cote înalte și ți-ar putea fi greu să te gândești la schimbarea spațiului locativ cu care ești obișnuit. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, insă sunt momente pasagere care doar îți condimentează cotidianul.

Zodia Fecioară

Se anunță mai multe drumuri pe distanțe scurte. Este vorba despre rezolvarea unor chestiuni profesionale care nu mai suportă amânare. Fii prudent și înțelegător cu ceilalți. Un șef îți poate propune parcurgerea unor forme de instruire, care să te ajute să te dezvolți mai mult atât personal, cât și profesional. Procesele de învățare-evaluare sunt distorsionate.

Zodia Balanță

Veniturile din munca proprie ți se pot îmbunătăți. Ori primești o primă, ori un cadou sau afli vești interesante legate de schimbarea condițiilor de muncă. Lucrul în străinătate ar trebui luat în calcul de acum încolo. Poți primi și oferte de studiu sau schimb de experiență peste mări și țări. Evită eforturile majore, deoarece nivelul energetic vital este destul de fluctuant.

Zodia Scorpion

Stările tale de spirit se schimbă foarte des astăzi. Ba ai chef să faci toată treaba din lume, ba îți muți centrul de interes pe propria-ți persoană. Controlează-ți reacțiile și fii prudent în relațiile cu ceilalți. Îți sunt favorizate tratamentele de înfrumusețare, exercițiile fizice ușoare și adoptarea unei diete de sezon. Evită cheltuieli, creditele sau împrumuturile!

Zodia Săgetător

O zi în care ar trebui să fii cât mai retras. Relațiile cu ceilalți te solicită foarte mult. Evită spațiile aglomerate și eforturile mari. Sănătatea este vulnerabilă pe sisitemul uro-geital și gât. Nu se recomandă consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. Plimbă-te în aer liber, mănâncă sănătos și dormi mai mult. Conflicte ascunse la serviciu!

Zodia Capricorn

Relațiile cu prietenii și protectorii au de suferit astăzi. Sunt posibile discuții contradictorii și sfaturi care nu îți sunt pe plac. Un susținător din sfera profesională își poate retrage intervenția asupra ta. Recomandabil este să te ocupi serios de îndatoririle de la serviciu și să te bazezi mai mult pe forțele tale. Prudentă la sănătate!

Zodia Vărsător

Vrei, nu vrei ești chemat la rampă pe parcursul întregii zile. Sunt posibile discuții aprinse cu un șef sau cu o autoritate publică. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit, datorită unor secrete personale ce ies acum la iveală. Fii prudent, ascultă ce ți se spune și susține-ți punctele de vedere cu explicații pertinente. Relații profesionale complicate!

Zodia Pești

Cineva din străinătate îți poate da vești alarmante legate de rudele apropiate. Selectează informațiile primite și ai răbdare. Ești tentat de munca sau studiul în țări străine, însă deocamdată sunt momente favorabile doar pentru alcătuirea planurilor în acest sens. Mai bine ocupă-te serios de problemele și nevoile membrilor familiei. Fii prudent în relațiile oficiale!

În articolul

Horoscopul zilei. BALANȚĂ: te așteaptă surprize plăcute în zona financiară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x