• VINERI, 06 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. PEȘTI: schimbările bat la ușă în toate domeniile vieții

   Zodia Berbec

  Această zi îți aduce în atenție relațiile cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Ai dori să schimbi multe, să ajuți pe alții sau să pleci într-o vacanță. Însă, realitatea înconjurătoare te îndeamnă să fii vigilent și prezent acum și aici, în toate domeniile vieții cotidiene.

  Zodia Taur

  Relațiile cu prietenii sunt tensionate, așa încât ar fi bine să te ții departe de ei. Este posibil să fii tentat să apelezi la ajutorul unora pentru a-ți rezolva diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de cei dragi. Mai bine este să ai încredere în Ierarhiile spirituale și să le ceri ajutorul, decât să apelezi la pământeni. Traversezi o perioadă în care numai spiritual poți rezolva totul.

  Zodia Gemeni

  Evenimentele cu multă lume reprezintă tema principală. Dar ar fi bine să le selectezi pe cele care îți sunt de folos și care te fac să te simți în largul tău. Unii vor dori să-ți prezinți ideile în pubic, alții te vor provocă pe diverse teme, însă ție îți vor plăcea toate acestea până la urmă. Se recomandă prudentă în vorbe și gesturi, deoarece riscul de a gafa serios este mare.

  Zodia Rac

  Studiul, lecturile, participarea la sesiuni pe teme diverse sunt preocupări care îți aduc multă voie bună, dar și informații prețioase. Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu persoane erudițe, specializate în domenii variate. Chiar te poți gândi la îmbogățirea bagajului educațional și să urmezi un program de instruire, fie pe cont propriu, fie într-un cadru organizat oficial.

  Zodia Leu

  Cheltuielile comune cu alții sunt o temă delicată. Ar fi bine să îți selectezi prioritățile personale, dar să ai în vedere și ceea ce trebuie să achiți împreună cu alții. Datoriile trebuie rezolvate, pentru că altfel se vor adună prea multe și îți va fi mai greu să le rezolvi onorabil pe toate. Rezervă-ți momente pentru odihnă și pentru meditații interioare. Ai nevoie de legătură cu Divinitatea.

  Zodia Fecioară

  Ziua această îți aduce în atenție relațiile parteneriale și colaborarile în care ești implicat. Ar fi bine să-ți revizuiești conduită vizavi de oamenii alături de care desfășori activități profesionale. Traversezi o perioadă în care exagerezi cu munca, iar plata sau recunoștință celorlalți lasă de dorit. Hiba este la tine, pentru că fie trebuie să renunți la o colaborare, fie trebuie să schimbi strategia de lucru.

  Zodia Balanță

  Aceste zile te predispun la multă muncă, fie că mergi la serviciu, fie că stai acasă. Fii prudent pentru că există riscul să obosești. De asemenea se pot accentua unele afecțiuni vechi. Evită pe cât posibil consultațiile și analizele medicale sau ia-ți o marjă de eroare și cere mai multe păreri.

  Zodia Scorpion

  Ai dori să te distrezi, dar persoanele dragi se pare că au alt program. Nevoia de afecțiune este mare, dar dificil de împlinit de către cine vrei tu. Însă, un animal de companie, câțiva prieteni de încredere sau desfășurarea unor activități de genul hobby ți-ar bucura sufletul. Ține cont și de dorințele sau sfaturile celorlalți.

  Zodia Săgetător

  În familie este forfotă, pentru că fie trebuie să desfășurați activități domestice de anvergură, fie primești vizite. Este rost de întâlniri și dialoguri cu rudele, dar și de vizite în locurile natale sau în locurile copilăriei. Fii prudent și evită discuțiile zgomotoase și reproșurile. Îndatoririle profesionale urgente îți pot răsturna programul propus cu cei dragi.

  Zodia Capricorn

  Ești cufundat în gânduri, iar dialogurile cu ceilalți îți pot oferi informații prețioase vizavi de o călătorie în străinătate sau despre cum să-ți îmbunătățești competențele profesionale. Ar fi bine să eviți discuțiile ample, pentru că există riscul să spui anumite chestiuni personale care apoi, ceva mai târziu vor fi folosite împotriva ta.

  Zodia Vărsător

  Cheltuielile cotidiene îți dau multe bătăi de cap. Veniturile îți cresc constant, însă se pare că ești tentat să te orientezi spre metode și mijloace incorecte pentru a le obține. Dincolo de nevoile tale și cele ale persoanelor dragi există lucruri mult mai importante spre care ar trebui să-ți îndrepți atenția. Spre exemplu să folosești strictul necesar din realitatea cotidiană.

  Zodia Pești

  Ești capricios, astfel că totul în jur ți se pare că este împotriva ta. Este vorba doar despre o percepție momentană și subiectivă. Stările tale de spirit se datorează relațiilor incerte cu partenerul de viață sau cu cei profesionali. Este momentul să te detașezi de ceilalți și să te gândești serios la tine și planurile tale de viață. Schimbările bat la ușă în toate domeniile vieții.

  COMENTARII

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 16 ore

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. FECIOARĂ: încearcă să nu te enervezi!

  acum 1 zile

   Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. ZODIA BERBEC La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate...

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 1 zile

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 3 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »