• LUNI, 25 SEPTEMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. SCORPION: primești cadouri, bani sau alte favoruri din partea anturajului apropiat

   Berbec

  Multe și mărunte poți discuta cu prietenii, dar și cu colegii de serviciu care îți sunt aliați de nădejde. Este posibil să revii asupra unor teme de discuție vechi, să-ți reformulezi unele concepții sau planuri de viață, mai ales în ceea ce privește traseul tău profesional. Pe de altă parte fii ceva mai descret când vine vorba să povestești despre ține și intențiile tale. Unii interlocutori de astăzi se vor dovedi curând trădători.

  Taur

  Este bine ca în prima parte a zilei să te ocupi de plăți, documente financiare sau relații cu instituții financiare, în funcție de nevoile pe care le ai. Tentația de a te avântă investiții de anvergură este la cote mari și păguboasă. Ferește-te de speculații și de a povești prea mult despre intențiile tale financiare. Foarte ușor se pot găsi în preajmă ta profitori, care sub masca neajutorarii să îți ceară favoruri materiale pe termen lung.

  Gemeni

  În primele ore ale zilei mai poți pune la punct detalii parteneriale, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relația cu partenerii de afaceri. Sigur că divergențele de opinie sunt prezente, dar cele mai vehemente le generezi tu. Acceptă și părerile celorlalți, chiar dacă sunt opuse principiilor tale de viață. Chiar și mentalitatea ta, viziunea pe care o ai despre relații și colaborări se poate schimbă când te aștepți mai puțin.

  Rac

  Săptămâna debutează cu multă activitate la serviciu, iar dacă stai acasă la fel se întrezăresc activități de rutină care nu suportă amânare. Se pare că ai tendința de a te implică în tot soiul de treburi care te privesc mai mult sau mai puțin. Fii prudent și orientează-ți eforturile numai către priorități și îndatoririle tale personale sau profesionale. Seara este potrivită suetelor cu cei dragi. Sănătatea este deficitară, așa încât adoptă o dietă potrivită.

  Leu

  Este o zi în care te poți bucura de compania persoanei iubite, a copiilor sau de activități recreative. Antrenează-i și pe ceilalți în excursii, hobby-uri sau măcar în reuniuni cu prietenii de încredere. Sunt posibili câțiva nori în segmentul amoros, pentru că tu faci ce faci și tot la serviciu te gândești sau tot despre sarcinile tale profesionale vorbești. Detașează-te de orice altceva și fii alături numai de cei dragi. Chiar ai nevoie de momente de relaxare și voie bună.

  Fecioară

  Pe lângă treburile cotidiene, în special cele care vizează segmentul socio-profesional, vor interveni și aspectele gospodărești. După iureșul din prima parte a zilei, liniștea casei, apropierea de membrii familiei și de rude îți priesc de minune. Totuși, de la copii, de la implicarea ta într-o relație amoroasă sau în activități specifice unui hobby, familia îți poate face tot soiul de reproșuri. Fii prudent și ține cont de ceea ce îți spun ceilalți.

  Balanță

  Este o zi cu multe controverse, datorită informațiilor pe care le primești de la persoanele din anturajul apropiat. Ar fi bine să-ți selectezi atent vorbele și subiectele de discuție, deoarece unii vor profită de cea mai banală greșeală și te vor sancționa aspru. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o temă importantă, pentru ca te ajută să-ți rezolvi chestiuni personale și profesionale. Prudentă și măsură în toate!

  Scorpion

  În prima parte a zilei se preconizează cheltuieli diverse, dar este posibil că tu la rândul tău să primești cadouri, bani sau alte favoruri din partea anturajului apropiat. Liniștea îți va fi tulburată începând cu orele amiezii de tot soiul de discuții și întâlniri cu prieteni. Unii îți vor solicita ajutorul material, alții ajutorul moral, iar alții pur și simplu simț nevoia să ți se destăinuie chiar și pe teme banale. Tu, însă selectează-ți discuțiile, pentru că riști să obosești.

  Săgetător

  Este o zi în care ar trebui să te simți plin de energie, chiar dacă, pe alocuri mai apar oscilații în trăiri, senzații sau decizii. Orice dorești să întreprinzi ar fi bine să te sfătuiești cu membrii familiei. Sigur că aceștia te pot îndruma spre alte activități față de ce le propui tu, însă dacă te vei gândi pe îndelete vei constata că de fapt tu vei avea numai de câștigat. A doua parte a zilei este favorabilă treburilor de rutină și discuțiilor pe teme banale.

  Capricorn

  Discreția și misterul care te învăluie astăzi te fac un personaj greu de acceptat de către ceilalți. Sunt posibile multe discuții, întâlniri la drumuri scurte cu tot soiul de cunoștințe, însă parcă trece totul pe lângă tine fără să lase vreo urmă. Totuși, în momentele de discuție sau de întâlnire cu cineva cunoscut fă un efort și fii prezent. Sunt șanse de a află informații prețioase, pe căi neobișnuite, de la cine te aștepți mai puțin.

  Vărsător

  O zi cu discuții și reuniuni familiare. Ești în vervă, ai un farmec irezistibil și vei reuși să-i molipsești și pe ceilalți cu entuziasmul și determinarea ta de a te implică în acțiuni comune cu alții, dar acțiuni de anvergură. Chiar dacă la prima vedere ai putea fi nemulțumit de rezultatele dezbaterilor, ai încredere ca dincolo de aparențelor evenimentelor de astăzi se țes altele importante, de bun augur pentru tine.

  Pești

  Este nevoie să te implici în tot soiul de activități de grup, atât în plan profesional, cât și în plan domestic. Se recomandă prudentă în tot ce întreprinzi, deoarece există riscul să obții reproșuri și comentarii nefondate la adresa ta. Pe cât posibil, fii discret și vorbește strictul necesar. În umbră există personaje care îți vânează orice mișcare și cred ele că îți pot dejuca planurile. Însă, tu mergi cu încredere pe drumul ales de ține, pentru că providența te păzește mult și bine.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 135 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 137 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 140 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 141 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »