Horoscopul zilei. SCORPION: se poate ivi o întâlnire importantă

Publicat pe 13.10.2017 la 09:07 Actualizat pe 13.10.2017 la 09:10

Iata ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie in parte pentru azi, 13 octombrie.

Zodia Berbec

E rost de distracții alături de persoana iubită și de copii. Chiar dacă apar și neplăceri din cauza mofturilor și capriciilor, tot rămâne loc de bucurie și amuzament. Totuși încearcă să-ți controlezi tendința de a fi numai tu în centrul atenției, deoarece asta i-ar putea deranja serios pe cei dragi. Uneori poate fi amuzant și în spatele scenei.

Zodia Taur

În plan domestic poți desfășura treburi diverse care-și așteptă rândul de ceva vreme. Ai susținerea membrilor familiei și destule idei inspirate, astfel încât să faci totul să fie ușor. Acceptă ajutorul celorlalți, pentru că astfel totul se va face mai repede și va fi amuzant.

Zodia Gemeni

Este o zi care favorizează comunicarea și schimbul de informații cu persoane din diverse domenii de activitate. Lasă-i și pe alții să-și expună ideile și punctele de vedere. Ai putea oferi sfaturi folositoare celor care vin spre tine și au nevoie de ele. Evită să împărtășești mai mult decât e cazul despre realizările tale profesionale.

Zodia Rac

Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilități noi, de anvergură, dar care totodată promit și venituri pe măsură. Astfel apare tentația de a trasa planuri financiare sau de a cheltui în avans, totuși rezumă-te la a folosi strict cât ai nevoie în planul material! La momentul potrivit vei avea ocazia să faci investiții mai mari.

Zodia Leu

Iată o zi în care te poți ocupa numai de tine și de ceea ce-ți face plăcere. Astăzi ascultă-te, mergi unde simți, fă-ți câteva capricii și mărturisește-i cuiva drag sentimentele. Chiar dacă îndatoririle domestice sau profesionale au nevoie de implicarea ta, pot să aștepte vreo două zile.

Zodia Fecioară

Sunt momente bune pentru a observa rezultatele alegerilor din ultima și a te instrospecta. E o zi bună pentru activități mai puțin solicitante și pentru discreție pe toate liniile. Pe de altă parte, te poți aștepta la binecuvântări care ajung la tine pe căi neașteptate sau prin persoane extrem de discrete.

Zodia Balanță

Sfaturile prietenilor sunt bine-venite astăzi, fie pentru situații personale, fie pentru cele din sfera profesională. Totuși există șanse să cheltuiești ceva bani pentru oamenii pe care-i întâlnești. De aceea ar fi bine să fii prudent și să nu te avânți cu ușurință în vreo conversație care te vulnerabilizează.

Zodia Scorpion

Prezența ta e puternică și emană anumită autoritate și un magnetism aparte. De aceea mulți vor fi astăzi atrași de tine. Este posibil să participi la întâlniri oficiale, ședințe sau prezentări importante la serviciu. Dar și acasă, alături de membrii familiei și rude se poate ivi o întâlnire importantă. Încearcă să fii ceva mai flexibil în conversațiile pe care le porți.

Zodia Săgetător

Excelentă zi pentru demersuri spirituale, învățare, schimb de idei, dialoguri cu persoanele aflate în străinătate. De asemenea poate apărea șansa de a călători peste mari și țări, în cazul în care ai plănuit așa ceva mai demult. Sau primești vești bune de deaparte, de la persoane care locuiesc în străinătate.

Zodia Capricorn

Ziua este favorabilă verificării bugetului și achitării datoriilor. Indiferent la cine ai restanțe de plătit ar fi bine să te mobilizezi și să le rezolvi. Pot apărea cheltuieli neașteptate pentru rude, partenerul de viață sau colaboratorii profesionali. Însă vei reuși să găsești cele mai bune soluții.

Zodia Vărsător

Relațiile sunt activate astăzi și aduse în lumina reflectoarelor. Prezența Lunii în Leu este favorabilă pentru expunere și expresie de sine elocventă... Este bine să iei aminte la spusele și acțiunile celorlalți, pentru că ai multe lucruri interesante și utile de învățat de la și prin aceștia. În rest, bucură-te de aprecierile primite.

Zodia Pești

Ești preocupat cu treburile de rutină ale casei, dar și dacă mergi la serviciu ai multe de făcut. Ai spor și succes în tot ce ți-ai propus să faci astăzi, dar nu exagera cu eforturile. Un stil de viață mai adecvat nevoilor tale actuale poate fi găsit și aplicat în aceste zile, dacă cercetezi puțin și ai disponibilitatea să schimbi ceva în viața ta.

În articolul

Horoscopul zilei. SCORPION: se poate ivi o întâlnire importantă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x