Horoscopul zilei. VĂRSĂTOR: corăbiile tale tind să se înece

Publicat pe 10.10.2017 la 09:26 Actualizat pe 10.10.2017 la 09:30

Iata predictiile astrale pentru fiecare zodie in parte pentru astazi, 10 octombrie.

Zodia Berbec

Astăzi Luna stă în Gemeni, în zona comunicării. Aspectele pe care le formează sunt tensionate, ceea ce indică, pe de o parte dorință de mobilizare și înaintare, iar pe de altă parte, destul de multă incoerență între ce gândești, ce spui și ce faci. Așadar, cheia este să fii prezent în toate raporturile cu ceilalți, să te abții de la promisiuni și, mai degrabă, să-ți revizuiești unele convingeri, cunoștințe, idei și chiar relații.

Zodia Taur

Luna în Gemeni activează zona banilor și e posibil să nu-ți placă ce rezultă în urma unor calcule sumare în ce privește bugetul familiei. Chiar și bilanțul personal pe anul care se încheie, e posibil să nu fie satisfăcător, însă e drept că ai și tendința de a exagera. Așadar, astăzi, în loc să te pierzi în scenarii pesimiste, întreabă-te ce e posibil să creezi diferit și care ar fi soluțiile pentru o situație financiară confortabilă. Iar în aceste zile, evită cheltuielile inutile.

Zodia Gemeni

Luna se va afla astăzi în semnul tău solar și formează raporturi încordate, semn că te simți copleșit de toate responsabilitățile asumate, precum și de presiunile pe care le simți venind din exterior. E important să-ți folosești astăzi abilitățile de negociere, atât cu tine, cât și cu ceilalți. Caută mereu soluții și căi de mijloc pentru a rezolva și finaliza ce ți-ai propus, evitând astfel epuizarea și/sau conflictele.

Zodia Rac

Pentru tine, această zi pare mai curând una de introspecție și autoanaliză, decât de acțiune și măsuri concrete, chiar dacă unele aspecte ale vieții tale păr să fie ajunse într-un punct de urgență. Că și cum „asa nu se mai poate”, ai de făcut demersuri și schimbări substanțiale în ce privește familia, casă, dar și parteneriatele și imaginea socială. Dar până atunci, discreția, prezența, ascultarea și receptivitatea sunt absolut necesare, pentru a decela vocea intuiției și a ființei tale, dincolo de zumzetul minții cre captează păreri ce nu-ți aparțin.

Zodia Leu

În cazul tău, această zi poate fi provocatoare în ce privește relațiile și comunicarea cu prietenii și anturajul. Ce-i drept, poți avea și conștientizări minunate despre rolul tău într-un context social și cum să îmbunătățești comunicarea, resursele, dar și propria energie, prin economisirea ei sau distribuirea într-un mod diferit decât până acum. În orice caz, astăzi stai departe de contaminări cu păreri, judecăți sau proiecții exterioare.

Zodia Fecioară

S-ar putea să fie dificil de împăcat sarcinile profesionale cu responsabilitățile casnice, mai ales că apar mereu schimbări în program. Cu toate acestea, tot ce se întâmplă și tot ce creezi astăzi e că o probă de flexibilitate, creativitate și originalitate. Cu cât mai deschis ești spre o abordare inovatoare și creativă, cu atât mai minunate soluții vei găsi, iar ușurința se va instala indiferent ce apare nou. Vezi bine, atitudinea și abordarea fac diferența, nu ceea ce se întâmplă.

Zodia Balanță

Tu ai tendința să te gândești mult la viitor, să privești în zare pentru a te ancora pe o cale palpabilă și a găsi puncte de reper pe care să te bazezi. Însă, oricât de asiduu ai căuta, se pare că e necesar să te mulțumești cu a trăi clipa prezentă cu tot ce-ți oferă această, acceptând noutatea pe care o aduce fiecare și având mai multă încredere în minunile care pot aparea… în drumul tău. Până la urma, nu aduce anul ce aduce ceasul.

Zodia Scorpion

Dacă așteptai niște bani sau sprijin din partea unei persoane dragi, s-ar putea să nu vină, sau să vină în altă forma… O zi în care mai multe așteptări par să fie blocate, însă dacă nu te lași prins în energia agitației și panicii, poți face loc altor daruri, poate chiar mai valoroase decât cele la care te gândeai. În altă ordine de idei, din sferă muncii și a activităților zilnice pot veni satisfacții și noi idei care schimbă total energia momentului și starea ta.

Zodia Săgetător

Ziua aceasta este despre negociere. Cu partenerul de viață sau cu alte persoane din familie, care au tot felul de solicitări, cereri, dorințe și așteptări de la tine. Provocarea constă în a găsi un punct de echilibru și calea cea mai avantajoasă de a alege, atât pentru tine cât și pentru ceilalți. Nici rigiditate absolută, dar nici să te lași distras de tot ce vor ceilalți să faci. Prin urmare, în loc să reacționezi, stai și gândește-te înainte să răspunzi. Cum e mai bine, ce ai putea alege în situația x, pentru a fi mai ușor?

Zodia Capricorn

Vrei să faci atât de multe, încât până la urmă, dacă te apuci de toate în același timp, riști să nu termini nimic. Pe de altă parte, energia din care faci lucrurile astăzi e foarte importantă, în sensul că relaxarea și o anume detașare (nu lene), te ajută să fii eficient și creativ, în schimb agitația, grabă și frustrarea creează și mai multe motive să te păstreze în această stare. Așadar, fă lucrurile pe rând și fii dispus să delegi.

Zodia Vărsător

Ziua debutează cu entuziasm creator, așa că pentru orice demers care necesită creativitate, folosește primele ore ale zilei. De pe la mijlocul zilei, corăbiile tind să se înece, fie din cauza nemulțumirilor dinspre zona finanțelor, fie a prietenilor cu care nu prea ești pe aceeași lungime de undă, fie în urmă unor așteptări blocate în privința relației romantice. Cert este că, dacă privești totul că pe o provocare de a mai dizolvă niște limite, vei vedea că există și alte înțelegeri sau realități care abia așteaptă să fie explorate.

Zodia Pești

Te simți cumva în contratimp cu cei din jur… de parcă nu te-ai aliniat cu zarva din jur și aproape că te încurcă perioada asta în care tu aveai alte planuri și treburi… de exemplu să-ți consolidezi cariera, afacerea, poziția profesionala… În orice caz, treburile casnice nu prea te gasesc… acasă, sau pur și simplu nu ai chef de ele și faci cumva să le eviți. Iată o situație în care îți poți folosi flexibilitatea și creativitatea, spre a găsi soluții convenabile pentru toată lumea.

În articolul

Horoscopul zilei. VĂRSĂTOR: corăbiile tale tind să se înece

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x