Horoscopul zilnic. BERBEC: Parteneriatele vechi se pot destrăma defintiv

Publicat pe 16.10.2017 la 09:18 Actualizat pe 16.10.2017 la 09:20

Iata care zunt previziunile astrale pentru zodia ta.

Zodia Berbec

Situații deosebite în plan profesional. Simțind că la actualul loc de muncă, lucrurile au luat deja o întorsătură neplăcută ești tentant să te avânți în căutarea unor noi colaborări. Parteneriatele vechi se pot destrăma defintiv, însă se face loc pentru altele mult mai favorabile ție în etapa actuală de viață. Gândește-te pe îndelete, informează-te corect și acționează în consecință.

Zodia Taur

Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile sentimentale și cele cu copiii. Este un moment deosebit pentru a deschide o etapă nouă la capitolul sentimente, amor, relații create pe baza plăcerilor comune, dar mai ales a hobby-urilor. Ești ajutat din astral să începi o idilă sau poți reconfigura cu succes o relație veche. Există și varianta să te ocupi mai mult de copii.

Zodia Gemeni

Eforturi în plan domestic. Este rost de schimbare atât în relațiile cu membrii familiei, cât și în planurile referitoare la casă, patromoniu familial și relații cu neamurile. Fii alături de cei dragi și ajută-i cu tot ce îți stă în puteri. Datorită îndatoririlor profesionale sau unei probleme de sănătate este posibil să-ți reorganizezi treburile pe care doreai să le faci alături de familie.

Zodia Rac

Pentru că în ultima vreme ți-ai reformulat relațiile cu persoanele din anturajul apropiat, dar și unele concepții despre lume și viață, astăzi te vei simți mult mai bine. Totuși este bine să fii discret și să vorbești strictul necesar. Există riscul să-ți prezinți planurile, ideile, intențiile și alții să profite de ele sau să-ți obstrucționeze progresul. Membrii familiei au nevoie de ajutorul tău.

Zodia Leu

Noutăți în plan financiar. Ți se deschid oportunități interesante de a-ți îmbunătăți veniturile, fie dintr-o afacere de familie, fie un membru al familiei îți recomandă un loc de muncă ajantajos. Pe de altă parte este posibil să apară cheltuieli neprevăzute pentru reparații în casă, pentru achiziționarea unor obiecte decorative sau pentru a ajuta o rudă.

Zodia Fecioară

Pentru că ți-ai propus o serie de schimbări în stilul tău de viață, astăzi ești sprijinit de energia zilei să treci la fapte. Poți demara o serie de cumpărături pentru a-ți inoi garderoba sau pentru a face câteva îmbunătățiri în spațiul în care locuiești sau îți desfășori activitatea profesională. De mare ajutor ți-ar fi cineva drag din anturajul apropiat, care să-ți ofere sfaturi potrivite.

Zodia Balanță

Este o zi bună pentru a pune la cale planuri mărețe legate de un nou stil de viață, noi relații și chiar noi trasee profesionale. Ești foarte determinat să te ocupi mai mult de tine, să-ți îmbunătățești viața la modul general. De aceea, rezervă momente pentru a medita în tihnă și în taină. Minunat este că dispui și de un buget generos, astfel încât să faci cheltuielile pe care le consideri necesare.

Zodia Scorpion

Tumultul din segmentul socio-profesional te va face să-ți evluezi atent relațiile și poziția în cadrul unui grup pe care îl frecventezi. Ești ajutat din planurile subtile suficient de puternic încât să intuiești adevăratele intenții ale celorlalți. În primul rând fii realist vizavi de prieteni și mai ales vizavi de persoanele care îți promti susținere profesională. Cineva chiar te poate ajuta mult și bine.

Zodia Săgetător

Ai șanse deosebite de a face schimbări importante în plan profesional, de a-ți îmbunătăți imaginea publică și chiar de a obține o funcție de conducere. De reținut faptul că primești ajutoare discrete, de la cine nici cu gândul nu gândești. Vor veni spre tine informații, sfaturi sau soluții utile pentru toate evenimentele în care ești implicat sau dorești să te implici.

Zodia Capricorn

Ziua îți aduce fluctuații mentale, gânduri haotice și discuții aprinse cu ceilalți. Ai șanse de a-ți schimba filozofia de viață, de a-ți îmbogăți paleta educațională cu abordarea unor studii, cursuri sau discuții desoebite cu oameni interesanți. Multă liniște și sfaturi utile poți primi de la și prin prieteni sau prin persoanele din segmentul profesional în care activezi.

Zodia Vărsător

Descoperind variante noi de câștig de la și prin alții, sigur că poți planifica activități culturale sau recreative alături de cei dragi. În primul rând ai avea succes la demararea unor planuri ce vizează călătoriile în străinătate, atât cele de agrement, cât și cele care ar avea că scop studiile pe termen lung sau de la serviciu să fii trimis la schimb de experiență într-o locație îndepărtată.

Zodia Pești

Dialogurile parteneriale, care au loc astăzi îți pot aduce câștiguri materiale deosebite. Pe de altă parte se pare că există cheltuieli pe care ești nevoit să le faci, atât pe facturi restante, datorii, cât și pentru a ajuta pe cineva drag, dar care se află departe de granițele țării. Selectează-ți prioritățile, evită să cheltuiești nefondat și la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere.

În articolul

Horoscopul zilnic. BERBEC: Parteneriatele vechi se pot destrăma defintiv

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x