• LUNI, 16 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilnic. BERBEC: Parteneriatele vechi se pot destrăma defintiv

  Zodia Berbec

  Situații deosebite în plan profesional. Simțind că la actualul loc de muncă, lucrurile au luat deja o întorsătură neplăcută ești tentant să te avânți în căutarea unor noi colaborări. Parteneriatele vechi se pot destrăma defintiv, însă se face loc pentru altele mult mai favorabile ție în etapa actuală de viață. Gândește-te pe îndelete, informează-te corect și acționează în consecință.

  Zodia Taur

  Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile sentimentale și cele cu copiii. Este un moment deosebit pentru a deschide o etapă nouă la capitolul sentimente, amor, relații create pe baza plăcerilor comune, dar mai ales a hobby-urilor. Ești ajutat din astral să începi o idilă sau poți reconfigura cu succes o relație veche. Există și varianta să te ocupi mai mult de copii.

  Zodia Gemeni

  Eforturi în plan domestic. Este rost de schimbare atât în relațiile cu membrii familiei, cât și în planurile referitoare la casă, patromoniu familial și relații cu neamurile. Fii alături de cei dragi și ajută-i cu tot ce îți stă în puteri. Datorită îndatoririlor profesionale sau unei probleme de sănătate este posibil să-ți reorganizezi treburile pe care doreai să le faci alături de familie.

  Zodia Rac

  Pentru că în ultima vreme ți-ai reformulat relațiile cu persoanele din anturajul apropiat, dar și unele concepții despre lume și viață, astăzi te vei simți mult mai bine. Totuși este bine să fii discret și să vorbești strictul necesar. Există riscul să-ți prezinți planurile, ideile, intențiile și alții să profite de ele sau să-ți obstrucționeze progresul. Membrii familiei au nevoie de ajutorul tău.

  Zodia Leu

  Noutăți în plan financiar. Ți se deschid oportunități interesante de a-ți îmbunătăți veniturile, fie dintr-o afacere de familie, fie un membru al familiei îți recomandă un loc de muncă ajantajos. Pe de altă parte este posibil să apară cheltuieli neprevăzute pentru reparații în casă, pentru achiziționarea unor obiecte decorative sau pentru a ajuta o rudă.

  Zodia Fecioară

  Pentru că ți-ai propus o serie de schimbări în stilul tău de viață, astăzi ești sprijinit de energia zilei să treci la fapte. Poți demara o serie de cumpărături pentru a-ți inoi garderoba sau pentru a face câteva îmbunătățiri în spațiul în care locuiești sau îți desfășori activitatea profesională. De mare ajutor ți-ar fi cineva drag din anturajul apropiat, care să-ți ofere sfaturi potrivite.

  Zodia Balanță

  Este o zi bună pentru a pune la cale planuri mărețe legate de un nou stil de viață, noi relații și chiar noi trasee profesionale. Ești foarte determinat să te ocupi mai mult de tine, să-ți îmbunătățești viața la modul general. De aceea, rezervă momente pentru a medita în tihnă și în taină. Minunat este că dispui și de un buget generos, astfel încât să faci cheltuielile pe care le consideri necesare.

  Zodia Scorpion

  Tumultul din segmentul socio-profesional te va face să-ți evluezi atent relațiile și poziția în cadrul unui grup pe care îl frecventezi. Ești ajutat din planurile subtile suficient de puternic încât să intuiești adevăratele intenții ale celorlalți. În primul rând fii realist vizavi de prieteni și mai ales vizavi de persoanele care îți promti susținere profesională. Cineva chiar te poate ajuta mult și bine.

  Zodia Săgetător

  Ai șanse deosebite de a face schimbări importante în plan profesional, de a-ți îmbunătăți imaginea publică și chiar de a obține o funcție de conducere. De reținut faptul că primești ajutoare discrete, de la cine nici cu gândul nu gândești. Vor veni spre tine informații, sfaturi sau soluții utile pentru toate evenimentele în care ești implicat sau dorești să te implici.

  Zodia Capricorn

  Ziua îți aduce fluctuații mentale, gânduri haotice și discuții aprinse cu ceilalți. Ai șanse de a-ți schimba filozofia de viață, de a-ți îmbogăți paleta educațională cu abordarea unor studii, cursuri sau discuții desoebite cu oameni interesanți. Multă liniște și sfaturi utile poți primi de la și prin prieteni sau prin persoanele din segmentul profesional în care activezi.

  Zodia Vărsător

  Descoperind variante noi de câștig de la și prin alții, sigur că poți planifica activități culturale sau recreative alături de cei dragi. În primul rând ai avea succes la demararea unor planuri ce vizează călătoriile în străinătate, atât cele de agrement, cât și cele care ar avea că scop studiile pe termen lung sau de la serviciu să fii trimis la schimb de experiență într-o locație îndepărtată.

  Zodia Pești

  Dialogurile parteneriale, care au loc astăzi îți pot aduce câștiguri materiale deosebite. Pe de altă parte se pare că există cheltuieli pe care ești nevoit să le faci, atât pe facturi restante, datorii, cât și pentru a ajuta pe cineva drag, dar care se află departe de granițele țării. Selectează-ți prioritățile, evită să cheltuiești nefondat și la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »