Horosocopul zilei. Capricorn: păzește-ți spatele, căci te poți confrunta cu oameni mai puțin binevoitori

Publicat pe 11.10.2017 la 09:22 Actualizat pe 11.10.2017 la 09:26

Specialistii au realizat predictiile astrale pentru azi, 11 octombrie, pentru fiecare zodie in parte.

Zodia Berbec

Luna tranzitează zodia Racului și te predispune la empatie, emotivitate și multă sensibilitate. Ușa inimii tale se lasă mai greu deschisă astăzi, ești introvertit, reținut, chiar timid. Familia și căminul sunt zona în care îți găsești liniștea. Ai nevoie de cuvinte de imbartatare pentru a prinde curaj, dar urmează-ți intuiția cu încredere. Dedică-te studiului, căci mintea îți merge brici.

Zodia Taur

Comunici cu mult patos, emani căldură prin toți porii, dar ai și tendința de a lua lucrurile personal. Amână, pe cât posibil, semnarea de contracte importante, căci rezultatele ar putea fi altele decât cele scontate. Beneficiezi de sprijin nesperat, discret, în rezolvarea unei situații delicate, din partea unui frate sau a cuiva care până acum nu părea prea prietenos.

Zodia Gemeni

În cazul tău, Luna în Rac de astăzi te stârnește să îți evaluezi patrimoniul și te orientează spre acumulare. Ai putea constata că banii sunt pe sfârșite deși mai ai multe cheltuieli de făcut. Da grijile materiale la o parte și bucură-te de oamenii care îți îmbogățesc viață. Prietenii din anturaj se dovedesc a fi altruiști și săritori atunci când ai cea mai mare nevoie de ei.

Zodia Rac

Vrei, nu vrei, astăzi îți etalezi emotivitatea, empatia și generozitatea precum o carte de vizită. Te manifești că o cloșcă pentru cei din jur, ai tendința de a-i îngriji sau a-i proteja, dar ai grijă să nu exagerezi, căci s-ar putea simți sufocați. La locul de muncă fii pregătit pentru surprize și schimbări neașteptate de situație. Adaptează-te din mers și bucură-te, căci îți sunt favorabile.

Zodia Leu

Sub influența Lunii din Rac, intuitita și imaginația ta sunt debordante. Un bărbat din familie, soțul sau poate tatăl, are nevoie de sprijinul tău afectiv sau de protecție. Manifestă-ți cu generozitate compasiunea și noblețea, trăiește-ți emoțiile la maximum de intensitate și nu îți înfrâna înstinctul de a sări în sprijinul celor aflați în situații delicate, dacă așa simți să faci.

Zodia Fecioară

Luna în Rac de astăzi te stimulează în zona anturajului și a prietenilor. Cauți compania oamenilor calzi, protectori, care știu să te facă să te deschizi și să te simți în largul tău. Simțirile tale intuitive te ajută să "citești" oamenii și să îi tratezi cu aceeași monedă. Temperează-ți agresivitatea, renunță la subiectivism și păstrează-ți mintea limpede.

Zodia Balanță

Astăzi ești centrat pe carieră și pe raporturile cu autoritățile sau cu șefii. Îți dorești siguranță, stabilitate, și preferi să te scalzi în ape liniștite. Totuși, o dare de seamă legată de buget sau profit/pierdere te-ar putea înviora și te determină să cauți soluții. Abilitățile de comunicare sau negociere îți sunt foarte solicitate și primești idei ingenioase de la parteneri.

Zodia Scorpion

Astăzi ai putea juca cu succes rolul lupului moralist. Concentrează-ți atenția asupra ta, evită replicile incisive și nu te identifica cu rolul de justițiar. Oricât de mult ți-ar plăcea să fii tu cel care împarte dreptatea, acceptă oamenii așa cum sunt. Poți fi parte dintr-un schimb sau o tranzacție care să îți aducă câștiguri financiare neașteptate, că urmare a muncii proprii.

Zodia Săgetător

În ceea ce te privește, ești încercat de emoții puternice și paradoxale. Trăiești într-o lume a ta, preferi căile oculte, ascunse ochiului neavizat, ai ținte precise, dar nu te lași până nu îți atingi obiectivele. Te preocupă bunurile comune, împărțite, vis-a-vis de care ești acaparator și preferi să le știi la adăpost. Gândește pozitiv și păstrează-ți optimismul caracteristic.

Zodia Capricorn

Stimulat de Luna în zona relațiilor și a parteneriatelor, ai tendința de a te atașa, până la sufocare, de ceilalți. Mergi la extreme, iar unii oameni din anturaj te-ar putea percepe rece și interesat. La domiciliu sunt posibile tot felul de surprize fie din partea membrilor familiei, fie sunt necesare unele reparații subite. Păzește-ți spatele, căci te poți confrunta cu oameni mai puțin binevoitori.

Zodia Vărsător

Muncă, muncă și iar muncă! Așa ar putea arăta agendă ta de astăzi. Ai putea avea senzația că pedalezi în gol și oricât de mult te străduiești parcă nu ieși la liman cu treburile. Partea bună este că pari să te împaci bine cu rutină, pe care ai putea-o găsi liniștitoare în amalgamul de evenimente de la serviciu. Deleagă și cere sprijin acolo simți că ai nevoie și nu te lasă descurajat.

Zodia Pești

Astăzi îți dedici atenția și energia partenerului de viață și copiilor. Roiești în jurul lor, ești cald, protector și pregătit să le îndeplinești dorințele. Este o zi potrivită pentru explorarea și aplicarea talentelor tale creative în bucătărie. S-ar putea să îți cam lipsească sporul, dar prin experiență îți poți lărgi orizontul cunoașterii și ar putea fi o bună modalitate de relaxare.

În articolul

Horosocopul zilei. Capricorn: păzește-ți spatele, căci te poți confrunta cu oameni mai puțin binevoitori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x