Luna în Pești: zile de TRANSFORMĂRI profunde! Avertismentul specialiștilor pentru fiecare zodie

Publicat pe 04.09.2017 la 18:29 Actualizat pe 04.09.2017 la 20:30

Previziuni pentru toate zodiile.

Luna în Pești marchează săptămâna în curs.

Sunt zile cu o energie puternica de transformare, decontaminare si vindecare. Nu doar vindecare fizica, ci si vindecare de iluzii sau de asteptari care nu ni se mai potrivesc sau nu au nicio legatura cu ce vrem in realitate. Este o saptamana in care suntem spectatorii propriei realitati create prin alegerile facute in ultimele 6 luni si nu numai, fara sa putem interveni. Deja a fost facut, nu putem interveni asupra trecutului, a ceea ce deja am crezut, am gandit, am spus si ales.

Dar avem sansa sa eliberam ceea ce nu este sanatos, functional si util pentru noi. Tot ce e nesanatos poate fi evidentiat acum, astfel incat sa nu ne mai putem preface ca nu vedem.

Zilele acestea sunt impregnate cu un soi de magie, un fel de „abracadabra”, fiind posibile atat experiente stranii, intorsaturi greu de anticipat si inteles, dar si miracole, rezolvari inedite, solutii care apar ca din senin sau roade frumoase.

Culegem ce am semanat. Ies la suprafata toate neglijentele, naivitatea, minciunile pe care le-am tolerat sau ni le-am spus. Dez-amagirile sunt sanatoase si mai usor de gestionat de data asta.

Iata ce zone din harta activeaza Luna plina in Pesti si la ce sa fie atenta fiecare zodie:

BERBEC

Accent pus pe sanatate, liniste, izolare. Berbecii pot intelege acum cum au ajuns in situatii de viata neplacute si cum si-au pus singuri bete in roate. Iertarea, acceptarea, abandonul in fata realitatii sunt vitale si ii ajuta sa se vindece de ceva.

TAUR

Taurii au de devoalat o relatie din viata lor, care nu (mai) este ceea ce credeau ei. Isi dau seama ca unele relatii sunt altfel decat se asteptau. Pot suferi deziluzii in dragoste sau in relatii pe care le implica un proiect comun. Este o etapa in care isi reevalueaza sentimentele, iubirea, relatiile.

GEMENI

Au de luat decizii care vizeaza cariera si relatiile, parteneriatele. E posibil sa constientizeze ca nu se pot baza pe anumite relatii sau ca au avut asteptari prea mari. Ori cadrul profesional nu e ce credeau ei si au nevoie de un restart carieristic.

RAC

In cazul Racilor, e vorba despre viitor. Ei isi evalueaza posibilitatile si e indicat sa evite fanteziile si dorintele care depasesc barometrul lor interior. Unii Raci isi dau seama ca nu mai pot ramane pe drumul de pana acum. Se pot apuca de studii noi, e nevoie sa schimbe niste convingeri, sa fie sinceri cu ei. Pot avea revelatii si viziuni extraordinare.

LEU

Pentru Lei, este o saptamana de evaluare a resurselor pe care le au la dispozitie si pe care le pot accesa prin altii. E posibil sa plateasca pentru niste neglijente din trecut, dar e la fel de posibil sa primeasca favoruri si beneficii la care nu au sperat.

FECIOARA

Relatiile sunt in prim plan. Fecioarele care au idealizat o relatie sau o persoana, acum pot fi descumpanite, dezamagite. Este momentul adevarului, luna adevarului, pentru nativii Fecioara. Ei vad prea bine acum, cu cine si cum e bine sa mearga la drum, pe cine au judecat pe nedrept si pe cine au ridicat in slavi prea mult si prea devreme.

BALANTA

Balantele au de evaluat si schimbat rutina zilnica, programul si stilul de viata. Tot ce nu le face bine, e necesar sa elimine din viata lor. Daca pana acum au facut excese, au adoptat tot felul de retete in care au crezut orbeste, acum e nevoie sa le reevalueze si ajusteze.

SCORPION

Segmentul iubirii si al relatiei cu copiii este supus constientizarilor, curateniei, purificarii de convingeri toxice si creativitatii in multe feluri. Scorpionii se pot vindeca de iluzii si asteptari care le-au provocat suferinta si chiar pagube materiale.

SAGETATOR

Sagetatorii pot avea parte de experiente ciudate, care trec de granita intelegerii si a logicii, legate de familie, casa, patrimoniu. Totodata, ei isi doresc acum mai multa liniste, toleranta, coeziune in mediul familial. Pot vindeca relatii din cadrul familiei sau isi pot da seama ce e necesar sa schimbe in viata lor personala si profesionala.

CAPRICORN

Capricornii au de-a face cu informatia, cu documente de tot felul, negocieri si discutii diverse. Isi pot da seama ca s-au bazat pana acum pe niste informatii eronate sau incomplete, asa ca e timpul sa acopere niste lacune informationale sau de comunicare. Unii nativi au de facut ajustari legate de contracte.

VARSATOR

E vorba despre bani. Asteptari pe care le aveau si erau nerealiste. Sau cheltuieli pe care acum le regreta. In orice caz, Varsatorii au de invatat sa se evalueze corespunzator si sa isi valorifice mai bine munca. De asemenea, ei pot descoperi acum abilitati si talente incredibile cu care pot croi un drum mai eficient si functional pe viitor.

PESTI

Sunt primii vizati de aceasta Luna plina in Pesti, care ii face extrem de sensibili si senzitivi. Pe de o parte asta ii incurca, pentru ca percep foarte multe emotii si ganduri care nu sunt ale lor, iar pe de alta parte ii ajuta, pentru ca le confera o intuitie, inspiratie si creativitate iesite din comun.

În articolul

Luna în Pești: zile de TRANSFORMĂRI profunde! Avertismentul specialiștilor pentru fiecare zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x