Lună Plină în Săgetător - 9 iunie. Ce influențe are asupra zodiilor: Este momentul marilor TRANSFORMĂRI!

Publicat pe 08.06.2017 la 13:55 Actualizat pe 08.06.2017 la 14:10

Ce semnificatie are Luna Plina in Sagetator pentru nativii zodiacului.

Intensitate, transformare și optimism, acestea sunt cele trei elemente cheie ale zilei de 9 iunie, când va avea loc Luna Plină în Săgetător.

Specialiștii în astrologie spun că energia Săgetătorului e înțeleaptă și expansiva.Ori de câte ori Luna plină e în acest semn, ea amplifică gândurile și sentimentele noastre și aduce mai multă informație la suprafața. Este că și cum această Luna plină ne va da o lupă, astfel încât să putem vedea mai bine în detaliu ce funcționează și ce nu funcționează în viețile noastre.

După această Lună Plină vom avea mult mai multă claritate despre ce schimbări sau ajustări trebuie să facem și se va instala o stare de pace constanța, susțin cei de la astrocafe.ro.

Luna Plină are o energie intensă datorită prezenței lui Saturn, care traversează semnul Săgetătorului. Saturn este precum un profesor sever al cosmosului care întotdeauna se asigură că ne-am făcut temele, că am înțeles lecțiile karmice care ne-au fost date. Luna și Saturn vor lucra împreună să livreze orice mesaj karmic și vindecarea de care avem nevoie pentru a păși pe o cale mai înaltă. Această este o tranziție sau un salt pe care trebuie să-l facem în 2017, pentru a ne alinia cu o cale mai înaltă și aceste două forțe cosmice ne vor ajuta să atingem asta.

2017 este un an al noilor începuturi și pe măsură ce atingem punctul de mijloc al acestui an, lucrurile se vor accelera pentru a porni în noul capitol al vieții noastre. Luna plină din iunie cade între două super-Luni noi, ceea ce înseamnă că anumite finaluri sunt aproape.

Lunile pline adesea semnifică un moment de completare și s-ar putea să fie ceva în viața ta, de închis sau de completat, astfel încât să o iei de la capăt cu forțe proaspete.

Puterea următoarei Luni noi te va ajuta să știi direcția potrivită pentru a merge înainte, dar între timp e important să te concentrezi pe completare.

În articolul

Lună Plină în Săgetător - 9 iunie. Ce influențe are asupra zodiilor: Este momentul marilor TRANSFORMĂRI!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x