• JOI, 16 MARTIE 2017

  Mesajele Cărţilor Oracol pentru tine, în această săptămână! Leu: Schizofrenia

    Mesajele și ghidarea pentru această săptămâna vin prin intermediul Cărților Oracol, pentru fiecare zodie. Ele oferă ghidare și sprijin pentru toți cei care vin în contact cu această informație. 

  Iată mesajele săptămânii pentru săptămâna în curs!

  Berbec

  Pare că ușă închisorii, în care te-ai aflat până acum, s-a deschis lăsându-te liber. Renunță la vechii prieteni care nu te mai fascinează sau la a merge în locuri pe care le frecventai înainte. Acum este timpul să atragi lucruri minunate, noi relații și oportunități sau un nou loc de muncă, care să oglindească starea ta de spirit. Desfă-ți aripile și alege să zbori, să te bucuri de viață și de nouă aventură care se așterne în față ta. Acordă-ți timp, nimeni nu te grăbește să iei o decizie acum. Elementele necesare succesului tău nu sunt pe deplin prezente, încă, dar ele vin pe neașteptate.

  Taur

  Când faci compromisuri, îți trădezi adevărul interior în speranța că vei obține ceva în schimb- fie putere, fie aprobarea celor din jur. Alege să ceri ajutor, în loc să faci compromisuri și încearcă să înțelegi de le cauți, căci în realitate ele nu îți sunt de nici un folos. Indiferent de ce simți, conștientizează acest fapt și asta îți va aduce claritate asupra situației în care te afli. Dacă ești îngrijorat de un aspect financiar din viață ta, începe să îți îndrepți atenția către abundență, în loc să îți faci griji legate de bani, căci acestea nu fac altceva decât să atragă mai multe lipsuri.

  Gemeni

  Semnificația acestei cărți este profundă, ea ne reamintește că pentru a trăi o stare de celebrare, nu avem nevoie de o ocazie specială, de o zi de sărbătoare sau de vreme frumoasă. Adevărată bucurie izvorăște din adâncul ființei și se revarsă în exterior prin dans, râs, cântec, dar și prin lacrimi de recunoștință. Dacă alegi să te joci nu înseamnă că pierzi timpul, ci pur și simplu îți pui ego-ul în repaus și permiți spiritului tău creativ să te ajute în găsirea de noi soluții. Această pauză permite Universului să lucreze în favoarea ta și să îți ofere o nouă perspectivă.

  Rac

  Mesajul acestei cărți îți amintește că momentele de durere au potențialul de a te transformă profund. Experimentând această stare așa cum este, fără învinovățire și autocompătimire, creezi un spațiu în care transformarea devine posibilă. Nu durerea în șine te face să fii trist, ci toate gândurile și fricile tale în legătură cu această. Scopul durerii este doar acela de a te trezi, de a te face să devii lucid. Renunță la acele lucruri sau situații care nu te mai reprezintă, da drumul energiei vechi și renunță la gândul că ar trebui să mai păstrezi câte ceva, că poate într-o zi vei avea nevoie de ele.

  Leu

  Traversezi o perioadă în care parcă ești prins între ciocan și nicovală, blocat fiind la nivelul aspectului dual și indecis al minții. Blocajul în care te afli își are rădăcinile într-o relație cu o persoană semnificativă în viață ta, precum mamă, soție, prietenă, soră sau fiică. Orice gânduri nevindecate, pe care le ai față de această persoană, pot încetini și împiedică manifestarea a ceea ce-ți dorești și duc, la fel de bine, la dezechilibre. Singură cale de ieșire din acesta dilema este să îți urmezi inimă, căci acolo se află toate răspunsurile ce servesc binelui tău cel mai înalt.

  Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 104 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 105 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 109 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 109 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »