PREVIZIUNI 12-18 iunie. Avertismentul specialistului pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 12.06.2017 la 09:50 Actualizat pe 12.06.2017 la 10:02

Sfaturi si recomandari pentru aceasta saptamana!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele sfaturi și recomandări pentru perioada cuprinsă între 12 și 18 iunie. Află din materialul următor care sunt punctele tale forte, în această săptămână, și de ce trebuie să te ferești!

Berbec
Vibrația pe care o ai te ajută să stai conectat la fluxul vieții, te conectează cu dorințele sufletului tău și îți transmite în Univers gândurile și sentimentele, ce acționează că un magnet atrăgând către ține echivalentul a ceea ce transmiți. Un bun exercițiu, pentru menținerea acestei vibrații, este să te centrezi pe soluții, în loc de probleme și în mod constant să tinzi să-ți îmbunătățești abilitățile de a le observă cu ochii minții. Ghizii tăi îți sugerează să faci asta chiar acum, indiferent de situația dificilă cu care te confrunți în prezent.

Taur

Fericirea pe care o tot aștepți nu-ți poate fi furnizată nici de partenerul pe care îl ai, nici de altul. Nici chiar dacă ar vrea, ei nu pot face acest lucru, căci adevărată iubire nu se manifestă prin încercarea de a rezolvă nevoile altuia, creând dependența. În schimb, dezvoltarea bogăției interioare și a maturității te ajută să dobândești atât de multă iubire, încât vei atrage în mod natural sentimentul de dragoste. Petrece mai mult timp în solitudine, fiind doar tu cu ține și vezi dacă ceea ce experimentezi are că sursă evitarea singurătății.

Gemeni

Îți amintești de perioadă când erai copil, de bucuria și inocență cu care descopereai lumea din jurul tău? Acum ești pregătit pentru o schimbare și un lucru minunat se întrezărește la orizont. Tot ce ai de făcut este să te deschizi și să-ți trezești luciditatea și inocență jucăușă. Dacă în această perioadă te simți ignorat, provocat sau defensiv, toate acestea sunt din cauză că, la nivel energetic, aura ta este foarte deschisă, făcându-te vulnerabil la influențe psihice nedorite. Poți evita aceste efecte renunțând la compromisuri și spunând “nu” ori de câte ori simți să o faci.

Rac
E posibil să te confrunți cu senzația de insecuritate, panică sau chiar frică legată de situația în care te regăsești. Toate acestea nu sunt decât creații ale minții depre evenimente din viitor, care nu s-au întâmplat și nici nu se vor materializă. Pericole există tot timpul, dar pentru a le vedea e nevoie să fii prezent și să-ți asculți intuiția, ceea ce poți face cu ușurință. Fă-ți o lista cu toate acele lucruri pe care le ai acum și pentru care ești recunoscător, în loc să te gândești la lipsuri și nevoi. Universul îți pune tot la dispoziție, doar primește.

Leu
Renunță la a te ascunde de tine sau de alții și permite-i vindecării să se producă prin deschidere și acceptare. Nimeni nu dorește să te rănească, cel puțin în mod deliberat. Încearcă să devii conștient de rănile tale, evită să le mai răscolești și lasă-le să se cicatrizeze. De asemenea corpul tău are nevoie acum de o mai mare atenție, fiind posibil că unele nevoi de bază să fi fost neglijate. Dormi suficient, bei destulă apa, mănânci sănătos, faci sport? Toate aceste întrebări te ajută să vezi mai clar ce aspect al sănătății tale fizice e necesar a fi luat în seamă, acum.

Fecioară
Prezența este un instrument important care te ajută să vezi clar ce oportunități ai sau ce pericole te pândesc, și să acționezi în consecință. Lasă deoparte prejudecățile, detaliile planurilor pe termen lung și alege să te deschizi față de tot ceea ce-ți iese în cale, chiar în clipă prezența. Viață ta a devenit mult prea “serioasa” și poate pentru moment ai uitat că totul e bine așa cum este. Pentru a accesa o vibratie înaltă râzi cât mai des, indiferent în ce situație te afli. Prin râs îți deschizi inima, îți cureți aura și te echilibrezi.

Citește aici continuarea!

În articolul

PREVIZIUNI 12-18 iunie. Avertismentul specialistului pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x