PREVIZIUNI 26 iunie - 2 iulie. Avertismentul specialistului pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 26.06.2017 la 12:43 Actualizat pe 26.06.2017 la 12:49

Principalele previziuni ale saptamanii!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele sfaturi și recomandări pentru săptămâna cuprinsă între 26 iunie și 2 iulie. Află care sunt punctele tale forte, în această perioadă, și de ce trebuie să te ferești!

Berbec
Fie că ești sau nu conștient, unele relații din viață ta se bazează pe conveniențe și compromisuri. Vulnerabilitatea ta, ce provine din frică, îi poate determină pe ceilalți să încerce să obțină un avantaj asupra ta. Ar fi de dorit că în această perioadă să-ți readuci echilibrul, armonia, în relații privind cu atenție la ce alegeri ai făcut înainte. Dacă ai impresia că ți-ai găsit un fel de refugiu protector, fii atent la “pretul” pe care-l ai de plătit. Orice compromis făcut, ți-a adus doar un iluzoriu sentiment de siguranță, îndepărtându-te de la ceea ce vrea inimă ta cu adevărat.

Taur
E timpul potrivit pentru regenerare și hibernare, uitând de toate activitățile ambițioase. O pauză de acest gen permite ideilor să germineze, proiectelor să se transforme, să se schimbe și relațiilor să treacă la alt nivel, mult mai profund. Acordă-ți mai mult timp în această perioadă – citește o carte bună, fă-ți un masaj sau petrece timp în natură. Începe să spui “nu”, atunci când simți să o faci, atât verbal cât și în gând. Aură este câmpul tău protector și crește pe măsură ce îți câștigi resectul de șine.

Gemeni

E posibil să fii asaltat de noi oportunități care apăr pe neașteptate și te fac să te simți “nepregatit”. Doar ai încredere în această nouă etapă și permite miracolelor să ți se arate pe măsură ce pășești pe acest nou teritoriu. Fii prezent la comorile pe care le întâlnești și bucură-te de ele. Pentru a-ți activă un grad mai înalt de conștientizare și pentru a-ți restabili instantaneu vibrația pozitivă, tot ceea ce ai nevoie este o doză serioasă de recreare și joacă. Această îi da ego-ului tău o pauză și îi permite spiritului tău creativ să scoată la iveală noi soluții.

Rac

Ar fi de dorit, că în acesta perioadă, să eviți a forța lucrurile să se întâmple – în special cele care par să te tot ocolească. Fă un pas înapoi, respiră adânc, mută-ți atenția de la obiectul dorinței tale și cere să primești ceea ce ai “nevoie”. Ai încredere, precum aruncarea unei monede într-o fântână al cărei fund nu-l zărești, că Universul îți răspunde în cele mai neobișnuite moduri ajutându-te să devii un creator conștient al vieții tale. Începe să fii din ce în ce mai centrat pe ceea ce-ți place și te bucură, căci iubirea îți echilibrează vibrația.

Leu
E timpul să acorzi o mai mare atenție sănătății tale, căci corpul, mintea și spiritul tău au nevoie să fie fortifiate, acum. Exercițiile fizice, odihnă și alimentația potrivită sunt cu adevărat necesare pentru a te menține în echilibru. Dacă simți că anumite obligații, angajamente, dintr-o relație, par să fie încălcate, ar fi de dorit să le vindeci, căci ele îți consumă mare parte din energie și resurse. Petrece timp doar cu tine însuți, făcând ce-ți place și te bucură, închide telefoanele și relaxează-te în energia vindecătoare a solitudinii.

Fecioară
Renunțarea și acceptarea sunt cheile către libertate. Această carte vine să-ți atragă atenția asupra dependențelor sub toate formele, subtile sau evidente. A face lucrurile mereu și mereu la fel, așteptând rezultate diferite, nu-ți aduce ceea ce îți dorești. În acest moment ai ajuns la “capatul” drumului, iar singură direcție în care poți merge este “in sus”. Renunță la nevoi, cere să vezi adevărul și lasă smerenia să fie forță ce te ghidează de acum încolo. Amintește-ți să respiri profund cât mai des, căci astfel tensiunea este eliberată.

Citește aici continuarea!

În articolul

PREVIZIUNI 26 iunie - 2 iulie. Avertismentul specialistului pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x