• MIERCURI, 01 NOIEMBRIE 2017

  Prima zi din noiembrie îți va aduce răpunsurile la multe întrebări. Berbec: Nu te impacienta atunci când te simți strâmtorat sau presat, pentru că nu vei găsi soluția de care ai nevoie

  Berbec

  Dacă ții că totul să decurgă așa cum tu îți dorești, tot ce ai de făcut este să ai răbdare-se știe, doar cu răbdarea treci marea. Nu te impacienta atunci când te simți strâmtorat sau presat, pentru că nu vei găsi soluția de care ai nevoie, în cazul în care acționezi din obligație sau teamă. O zi în care este indicat să fii sincer cu ține însuți.

  Taur

  Este posibil să te trezești într-o altă lume decât în cea în care te obișnuiseși să trăiești. Chiar dacă simți că-ți fuge pământul de sub picioare sau chiar dacă ai senzația că zbori pe covorul fermecat, amintește-ți care este scopul căruia îți dedici resursele și continuă în această direcție. Viziunile pe care astăzi le ai te vor ajută să îți vezi visul realizat.

  Gemeni

  Deși trăiești cu impresia că ai parte de toată libertatea din lume, astăzi ai mari șanse de a pedală în gol. Și totul se datoreaa doar talentului tău de a-ți împrăștia atenția și energia într-o mulțime de direcții, fără a te concentra cu responsabilitate doar asupra unui singur scop. O zi în care este necesar a-ți alege cu grijă prietenii și prioritățile.

  Rac

  Nu rămâne blocat într-o singură idee sau doar într-un singur tip de proiect. Este o zi în care simțul observației tale este foarte accentuat, ar fi păcat să nu profiți de acest aspect. Practic, poți visă cu ochii deschiși pentru a descoperi cărări nebătute cu piciorul și drumuri neumblate cu imaginația. Oferă atenție și dragoste persoanei care te iubește.

  Leu

  Este nevoie să deslușești orice fel de mesaj de natură subliminală de care ai parte, astăzi. Nu te lasă păcălit de aparențe. În același timp, fii cu băgare de seamă în ceea ce privește schimbările radicale de mentalitate-nu orice filosfie pe care o afli ți se potrivește că o mănușa. Nu rupe încă lanțurile care te țin legat de o veche prietenie, chiar dacă ai motive întemeiate să faci acest lucru.

  Fecioară

  N-ai stare, astăzi. Nu ai stă locului sub nicio formă, așa cum nici copiii nu-și doresc să renunțe la momentele de joacă. Și, deși ești conștient de faptul că ai putea să faci în așa fel încât să îți rezervi puțin timp și pentru ține, te plângi de lucrurile lăsate neterminate și de treburile care păr anu se mai sfârși. Grăbește-te încet, n-au intrat zilele în sac...

  Balanță 

  Deși nu te aștepți, la sfârșitul zilei vei fi realizat mult mai multe decât ți-ai propus. Este posibil să fii îngrijorat de ceea ce crede lumea despre ține, însă nu este nici locul, nici momentul pentru astfel de probleme. În schimb, descrie cu atenție care îți sunt doleanțele și ce anume vrei de la ceilalți; în final, vei fi surprins de promptitudinea cu care ți se va răspunde...

  Scorpion

  În această zi a săptămânii indicat este să nu îți asumi mai multe responsabilități decât poți onora. Din contra, trage aer în piept și dedică-ți resursele planului pe care deja l-ai pus în aplicare, ducându-l la bun sfârșit. Este nevoie să îți ții promisunile făcute mai demult. Vestea bună este aceea că totul va decurge mult mai bine decât te aștepți.

  Săgetător

  Pe cât posibil, încearcă să nu dai dovadă de rauvointa. Pari nemilos, deși acest gen de manifestare este departe de a-ți fi caracteristică. Amintește-ți-atunci când dai sfaturi-că fiecare are propriile trăiri și propriul mod de a percepe lucrurile, elemente pe care ar fi bine să le iei în calcul. Alege să fii receptiv, este cea mai ușoară cale către a câștiga noi prieteni, mia ales printre colegi.

  Capricorn

  Relația cu copiii tăi este cea care îți da bătăi de cap, astăzi.. Indiferent ce decizii alegi să adopți, schimbarea trebuie să fie pe măsură evenimentelor din ultima perioadă. Pe de altă parte, mai ales în cazul relațiilor de familie sau celor tributare ierarhiei de la locul de muncă, ascultă-ți intuiția: forță și puterea ta personală trebuie să fie manifestate cu blândețe pentru a obține ceea ce meriți.

  Vărsător

  Ziua de astăzi pare mult mai statică decât cea de ieri, în ciudă ultimelor evenimente astrale care au avut loc. Probabil că nicinu îți dai seamă de faptul că ai trecut prin furcile caudine fără a avea parte de urmări, că prin minune. Nu este oz i favorabilă discuțiilor în contradictoriu, purtate cu oamenii la care ții; în definitiv, fiecare are propria filosofie de viață după care se ghidează.

  Pești

  Multă și agresivă este energia de care astăzi ai parte, ceea ce nu îți este deloc caracteristic. Este important (într-un asemenea caz) să faci ceea ce ceea ce este realitate, de fapt. Ceea ce trebuie nu uiți este faptul astăzi ar trebui fii cel care își dcide propria , dar fără-face pe cei din jur se , din acest motiv.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »