• DUMINICA, 05 MARTIE 2017

  Venus retrogradă în Peşti şi Berbec! Ce se întâmplă cu zodiile în perioada 4 Martie - 15 Aprilie

   Venus, stapana Taurului (natura terestra) si a Balantei (natura de aer), se va afla în miscare aparent retrograda din 4 martie pana pe 15 aprilie, in Berbec + Pesti.

  Venus este supranumita "zeita iubirii" iar placerile, confortul, luxul si banii intra tot in aria de manifestare a acestui astru.

  Venus, in manifestarea ei pamanteana, ca guvernator al Taurului, este si poarta catre darurile noastre interioare, respect si iubire de sine, prosperitate si tot ce inseamna bunastare.

  Venus in Berbec reaminteste ca, in definitiv, in orice relatie, treaba ta e cu tine si cu ceea ce poti TU crea acolo. Tu esti un spatiu pentru relatia ta, in care aceasta poate creste, se poate dezvolta, se poate rafina tot mai mult prin iubire, compasiune si imputernicire a partenerului si a cuplului, prin ce emiti in acest spatiu. Iar pentru asta, e necesar sa-ti explorezi potentialul, dar si tiparele pe care le porti cu tine in relatii.

  Aceasta perioada de retrogradare poate fi un test dat relatiilor, o ocazie de a proba autenticitatea. Devine foarte important pentru noi acum, sa constientizam adevarul despre ceea ce simtim, sa recunoastem unde anume nu suntem autentici, sau unde nu am fost sinceri fata de noi sau fata de partener. Este ca si cand ne-am intreba: "in ce mod ma ajuta relatia actuala, sa evoluez, sa ma exprim" sau " sunt eu liber exprimat in aceasta relatie, ma simt in largul meu, este ceea ce doresc cu adevarat, sau ma complac in anumite compromisuri care imi iau din putere?"

  Venus in Berbec nu le avantajeaza deloc pe femei, care tind sa fie mai masculine si mai autoritare. Isi reprima feminitatea sau pur si simplu le este foarte greu sa manifeste aceasta latura.

  Din 3 aprilie, Venus se intoarce in Pesti, oferindu-ne ocazia sa vindecam, reparam, eliberam ceva. Venus in Pesti ne ofera ragazul compasiunii si smereniei, cu care putem obloji niste rani care pareau a fi de nevindecat. Venus in Pesti il aduce din nou pe Dumnezeu in ecuatia iubirii. Ne reaminteste ca fara Dumnezeu nu e nimic, dar mai ales iubirea, apropierea a doi oameni, impartasirea in armonie. De asemenea, Venus retrograda in Pesti ne poate aminti ca abundenta este disponibila pentru aceia care au credinta si se preocupa de un plan mai mare, nu de detalii si lucruri marunte si fara rost.

  Se poate relua o etapa, un proces, o constientizare care a inceput in 2009, perioada martie-aprilie. Ceva am inteles atunci, ceva am inceput, am invatat sau am experimentat... Acel ceva va fi reluat acum, va fi aprofundat si transformat. Poate fi o etapa a unei relatii, o anumita atitudine pe care am adoptat-o atunci in relatii si fata de bani si valori. Ceva ce atunci am inteles, acum este continuat, poate desavarsit.

  Citeşte mai departe aici!

  COMENTARII

  Horoscopul zilnic. BERBEC: Parteneriatele vechi se pot destrăma defintiv

  acum 15 ore

  Iata care zunt previziunile astrale pentru zodia ta.

  Horoscopul de weekend. RAC: ferește-te de cheltuieli

  acum 3 zile

  Predictiile astrale pentru weekendul 14-15 octombrie, pentru fiecare zidie in parte.

  Horoscopul zilei. SCORPION: se poate ivi o întâlnire importantă

  acum 3 zile

  Iata ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie in parte pentru azi, 13 octombrie.

  Horoscop. SĂGETĂTOR: Verifică atent ce anume ai de cheltuit

  acum 5 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de joi, 12 otombrie.

  Horosocopul zilei. Capricorn: păzește-ți spatele, căci te poți confrunta cu oameni mai puțin binevoitori

  acum 5 zile

  Specialistii au realizat predictiile astrale pentru azi, 11 octombrie, pentru fiecare zodie in parte.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »