• DUMINICA, 05 MARTIE 2017

  Venus retrogradă în Peşti şi Berbec! Ce se întâmplă cu zodiile în perioada 4 Martie - 15 Aprilie

   Venus, stapana Taurului (natura terestra) si a Balantei (natura de aer), se va afla în miscare aparent retrograda din 4 martie pana pe 15 aprilie, in Berbec + Pesti.

  Venus este supranumita "zeita iubirii" iar placerile, confortul, luxul si banii intra tot in aria de manifestare a acestui astru.

  Venus, in manifestarea ei pamanteana, ca guvernator al Taurului, este si poarta catre darurile noastre interioare, respect si iubire de sine, prosperitate si tot ce inseamna bunastare.

  Venus in Berbec reaminteste ca, in definitiv, in orice relatie, treaba ta e cu tine si cu ceea ce poti TU crea acolo. Tu esti un spatiu pentru relatia ta, in care aceasta poate creste, se poate dezvolta, se poate rafina tot mai mult prin iubire, compasiune si imputernicire a partenerului si a cuplului, prin ce emiti in acest spatiu. Iar pentru asta, e necesar sa-ti explorezi potentialul, dar si tiparele pe care le porti cu tine in relatii.

  Aceasta perioada de retrogradare poate fi un test dat relatiilor, o ocazie de a proba autenticitatea. Devine foarte important pentru noi acum, sa constientizam adevarul despre ceea ce simtim, sa recunoastem unde anume nu suntem autentici, sau unde nu am fost sinceri fata de noi sau fata de partener. Este ca si cand ne-am intreba: "in ce mod ma ajuta relatia actuala, sa evoluez, sa ma exprim" sau " sunt eu liber exprimat in aceasta relatie, ma simt in largul meu, este ceea ce doresc cu adevarat, sau ma complac in anumite compromisuri care imi iau din putere?"

  Venus in Berbec nu le avantajeaza deloc pe femei, care tind sa fie mai masculine si mai autoritare. Isi reprima feminitatea sau pur si simplu le este foarte greu sa manifeste aceasta latura.

  Din 3 aprilie, Venus se intoarce in Pesti, oferindu-ne ocazia sa vindecam, reparam, eliberam ceva. Venus in Pesti ne ofera ragazul compasiunii si smereniei, cu care putem obloji niste rani care pareau a fi de nevindecat. Venus in Pesti il aduce din nou pe Dumnezeu in ecuatia iubirii. Ne reaminteste ca fara Dumnezeu nu e nimic, dar mai ales iubirea, apropierea a doi oameni, impartasirea in armonie. De asemenea, Venus retrograda in Pesti ne poate aminti ca abundenta este disponibila pentru aceia care au credinta si se preocupa de un plan mai mare, nu de detalii si lucruri marunte si fara rost.

  Se poate relua o etapa, un proces, o constientizare care a inceput in 2009, perioada martie-aprilie. Ceva am inteles atunci, ceva am inceput, am invatat sau am experimentat... Acel ceva va fi reluat acum, va fi aprofundat si transformat. Poate fi o etapa a unei relatii, o anumita atitudine pe care am adoptat-o atunci in relatii si fata de bani si valori. Ceva ce atunci am inteles, acum este continuat, poate desavarsit.

  Citeşte mai departe aici!

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »