• MARTI, 10 OCTOMBRIE 2017

  Andreea Ibacka vorbește despre scena sinuciderii. ”Și mama s-a speriat când m-a văzut așa”

  Cea mai dificilă scenă din ”O grămadă de caramele” a fost cea a tentativei de suicid. Acesta a fost răspunsul Andreei Ibacka atunci când fanii au vrut să afle de la ea care a fost scena care a pus-o în dificultate.

  ”Scena sinuciderii din cadă mi s-a părut cea mai grea, a fost plină de dramatism. A fost o provocare uriașă. Până acum, nu m-am mai sinucis în niciun serial. M-au trecut fel de fel de stări și de emoții, am plâns cu sughițuri și să știți că totul a fost cât de poate de real. Am plâns fără glicerină în ochi, fără să tai ceapă… am plâns pe bune, fără artificii de genul acesta. Am simțit toată încărcătura emoțională pe care mi-o transmitea textul. Mă ajută foarte mult echipa, indicațiile regizorale, textul este foarte bine scrtis. Am exersat și acasă…”, le-a mărturisit Andreea fanilor, într-o transmisiune live pe Facebook.

  Când un fan i-a transmis actriței că s-a speriat când a văzut-o, în serial, în cadă, cu venele tăiate, Andreea a mărturisit că nu doar telespectatorul a trăit acel sentiment:

  Și mama s-a speriat când m-a văzut așa. Sângele arăta real, dar era unul... cinematografic”.

  Din 16 octombrie, la postul de televiziune Happy Channel începe partea a doua din ”O grămadă de caramele”: ”Păcatul”. Acesta se va difuza în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, și în reluare de la 23.45, tot luni și marți. 

  Vezi mai jos secvența despre care vorbește actrița care o interpretează pe Paula Iepuraș în ”O grămadă de caramele”.

   ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

  Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

  COMENTARII

  Miruna este răpită, Pamela e de negăsit, iar Victor primește rezultatele testului de paternitate

  acum 4 zile

  Lucrurile se complica tot mai mult in serialul ”O gramada de caramele”.

  Andreea Ibacka a lămurit ”misterul”. De ce serialul difuzat de Happy Channel se numește ”O grămadă de caramele”

  acum 11 zile

  Actrita Andreea Ibacka este Paula Iepuras. In serialul ”O grămada de caramele”, difuzat de postul de televiziune Happy Channel.

  Andreea Ibacka face haz de necaz: ”Am luat o bușitură a-ntâia, dar a meritat!”

  acum 12 zile

  Andreea nu se supara cand cade, ba chiar e fericita ca i-a reusit... scena.

  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »