Care este dinamica dintre Cenk Torun și Mahassine Merabet pe platourile de filmare. Cum se înțeleg cei doi în afara contextului profesional

Publicat pe 24.03.2024 la 12:30 Actualizat pe 24.03.2024 la 08:51

Cenk Torun și Mahassine Merabet formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri pe micile ecrane la momentul actual. Actorii au vorbit despre relația pe care o au pe platourile de filmare și în afara acestora.

actori stau unul în fața celuilalt

Care este dinamica dintre Cenk Torun și Mahassine Merabet pe platourile de filmare

Happy Channel

Cenk Torun și Mahassine Merabet formează un cuplu de succes în drama turcească Capcana iubirii – Esaret. Cei doi se află la primul proiect profesional împreună, iar actrița este la primul rol din carieră. Cu toate acestea, a reușit să cucerească publicul alături de partenerul său și să câștige un premiu important. Au oferit și câteva interviuri care au apărut în mediul online.

Care este dinamica dintre Cenk Torun și Mahassine Merabet pe platourile de filmare

Chiar dacă sunt discreți în ceea ce privește viața personală, fanii își doresc să afle tot mai multe informații despre actorii lor preferați. În cel mai recent interviu, cei doi și-au expus părerea cu privire la discuțiile pe care le au pe platourile de filmare și în afara acestora. Cum au reușit să creeze o legătură care să-i impresioneze pe fani, au specificat chiar ei doi.

Urmărește Capcana iubirii, de miercuri până vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mahassine Merabet este născută pe 24 ianuarie 1999 și chiar dacă este la începutul carierei a dovedit că poate duce până la capăt un proiect atât de important. În ceea ce-l privește pe Cenk Torun, acesta s-a născut pe 24 martie 1974 în Ankara și are la activ mai multe proiecte de succes în țara natală.

Citește și: Cine este Mahassine Merabet, protagonista din Capcana iubirii – Esaret. Află detalii despre îndrăgita vedeta

Mahassine Merabet ține să-și continue studiile și își dorește o diplomă de doctorat. Cu toate acestea, găsește această etapă foarte dificilă din cauza programului încărcat pe platourile de filmare. În acest moment are o diplomă de master pe care a obținut-o prin muncă susținută și forțe proprii.

Cenk Torun este adeptul unei vieți sănătoase. Cu toate că și-ar dori să se afle mai des în sala de sport, susține că singura zi liberă pe care o are pe săptămână îl lasă deseori fără puteri pentru un astfel de hobby.

“Pe lângă personaje, ne înțelegem foarte bine ca și Cenk și Mahassine. Avem o aură. Cred că acest lucru se reflectă în cadrul personajelor noastre. Se reflectă într-un mod pozitiv. Dacă eu și Mahassine nu ne-am fi înțeles, nu s-ar fi reflectat într-un mod pozitiv pe micile ecrane.”, a specificat actorul.

Detalii despre personajele principale din Capcana iubirii – Esaret

Au o adevărată chimie pe micile ecrane și Cenk Torun susține că acest lucru se datorează felului de a fi din viața reală. Este de părere că indiferent de relația pe care ar fi avut-o, și-ar fi jucat rolurile într-un mod excepțional, dar nu s-ar fi reflectat acest lucru pe micile ecrane. Au răspuns la întrebările fanilor și astfel am aflat că dintre ei, Mahassine Merabet este o persoană mult mai emoțională.

Citește și: Cine este Ali Yağız Durmuş din Capcana iubirii - Esaret. Află detalii despre îndrăgitul actor

“Cine este mai laș?”, „Mahassine”, moment în care actrița a părut foarte surprinsă. Cu toate acestea, glumele care s-au creat ulterior între cei doi au detensionat atmosfera.

“Nu cred că au vrut să spună în sensul ăla. Ți-e frică de insecte și muște.”, a spus Cenk Torun. În ceea ce privește felul în care socializează cei doi, se pare că Mahassine este mult mai prietenoasă cu cei din jur.

“Care este cel mai somnoros?”, “Mahassine”. În cadrul scenelor romantice, atunci când îi vedem îmbrățișați pe micile ecrane, nu mai încapte îndoială că există o chimie între cei doi. Astfel, din același interviu am aflat că Cenk este mai dornic să-și atingă partenera în astfel de scene romantice.

În articolul

Care este dinamica dintre Cenk Torun și Mahassine Merabet pe platourile de filmare. Cum se înțeleg cei doi în afara contextului profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x