Cine este Ali Yağız Durmuş din Capcana iubirii - Esaret. Află detalii despre îndrăgitul actor

Publicat pe 26.01.2024 la 10:32 Actualizat pe 26.01.2024 la 10:29

Află curiozități despre Ali Yağız Durmuş din Capcana iubirii - Esaret. Vezi ce nu știai despre actor.

Ali Yağız Durmuş poartă o geacă neagră de blugi

Ali Yağız Durmuş din Capcana iubirii - Esaret

Happy Channel

Ali Yağız Durmuş face parte din distribuția seriei Capcana iubirii – Esaret și este unul dintre actorii noii generații din Turcia. S-a născut pe 5 februarie 1996 și a jucat până acum în Jurământul ( Yemin ) și o rază de speranță ( Bahari Beklerken). Cel mai nou proiect profesional al său îl aduce din nou în atenția fanilor cu un rol de excepție.

Cine este Ali Yağız Durmuş din Capcana iubirii – Esaret

A fost ales pe locul 3 în competiția Regele și Regina de la Cinema în 2018. A făcut parte din distribuția seriei Jurământul, acolo unde a jucat rolul Savaș. A oferit și câteva detalii despre personajul care l-a adus în fața fanilor.

Urmărește Capcana iubirii, joi și vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Savaș este un bărbat demn, dur, dar sincer și centrat spre soluționarea problemelor care trăiește o adevărată competiție în interior. Actorii de pe platourile de filmare, producătorul nostru, regizorul, m-au întâmpinat cu toții într-o manieră foarte prietenoasă și călduroasă, tocmai pentru a nu mă simți ca un străin. Din acest motiv, nu m-am simțit niciodată lăsat deoparte.”, a declarat actorul.

Citește și: Cine este Melahat Abbasova din Capcana iubirii – Esaret. Află detalii despre îndrăgita vedeta

Capcana iubirii l-a adus încă o dată în fața fanilor, iar cei care fac parte din distribuție au reușit să-i emoționeze pe fani încă de la început. Ca în orice altă privință, și viața personală a lui Ali Yağız Durmuş a ajuns o problemă discutată în mediul online. Pe contul personal de Instagram are peste 40 de mii de fani și peste 60 de fotografii și filmulețe publicate.

Cele mai recente îl arată în costum, dar și în ipostaze casual, ceea ce i-a luat fără doar și poate prin surprindere pe internauți. Zodia Vărsător, este absolvent al Universității Celal Bayar. Locuiește în Sakarya, are aproximativ 1.88 cm înălțime și a reușit să atragă atenția încă de la început cu frumsuețea sa. În cadrul carierei sale sunt adăugate și reclamele în care a participat. Rolul din Jurământul i-a fost apreciat de fanii din toată lumea. De aceea, rămâne popular și astăzi în mediul online.

Ali Yağız Durmuş a făcut parte din distribuția seriei Jurământul

La scurtă vreme după competiția de modele la care a participat, a apărut în fața camerei de filmat pentru prima oară în seria Bahar'ı Beklenen ( o rază de speranță ). A punctat faptul că de cele mai multe ori caută roluri care să-l ajută să-și depășească condiția.

Citește și: Cine este Mahassine Merabet, protagonista din Capcana iubirii – Esaret. Află detalii despre îndrăgita vedeta

“Caut roluri care să mă scoată din lumea obișnuită în care trăiesc zilnic, care să mă surprindă și pe mine cu diferențele acestea, care să mă provoace și n-o să găsesc astfel de bucăți din Yağız în timp ce-l urmăresc.”, a spus actorul. Comentariile fanilor de pe rețelele sociale sunt din cele pozitive.

“Cel mai frumos și cel mai talentat”, “Minunat”, “Cu tot respectul, ești foarte frumos”, “Măi, băiete”, au fost câteva dintre comentariile internauților. La sfârșitul proiectului Jurământul a ținut să lase o scrisoare tuturor celor care i-au fost alături, în special echipei ce l-a susținut pe tot parcursul său pe platourile de filmare. Totul a fost publicat pe pagina personală de socializare imediat.

În articolul

Cine este Ali Yağız Durmuş din Capcana iubirii - Esaret. Află detalii despre îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x