Cine este Mahassine Merabet, protagonista din Capcana iubirii – Esaret. Află detalii despre îndrăgita vedeta

Publicat pe 29.01.2024 la 10:30 Actualizat pe 29.01.2024 la 10:24

Mahassine Merabet face parte din distribuția seriei Capcana iubirii - Esaret. Află detalii despre îndrăgita vedetă.

Mahassine Merabet poartă o bluză albă cu mânecă lungă și părul desprins

Mahassine Merabet, protagonista din Capcana iubirii – Esaret

Happy Channel

Mahassine Merabet s-a năcsut pe 24 ianuarie 1999 în Maroc. Are 1.68 înălțime, ochi căprui închis și părul brunet. A studiat comunicare și media și este atât actriță cât și model. În mediul online are peste 100 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe.

Cine este Mahassine Merabet, protagonista din Capcana iubirii – Esaret.

Și-a petrecut copilăria și studiile în Maroc, acolo unde a locuit până recent. În prezent locuiește în Istanbul, acolo unde a studiat master în științe politice. De asemenea, a urmat cursuri de actorie și are experiență ca prezentatoare. Vorbește fluent arabă, turcă, engleză și franceză. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, pe podium sau în campanii ale căreia imagini este, are ca hobby înotul, dansul modern și belly dance.

Urmărește Capcana iubirii, de miercuri până vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A urmărit serialele turcești încă de mică și a dorit întotdeauna să se afle printre actorii săi preferați. Joacă rolul de protagonistă în Capcana iubirii – Esaret, fiind proiectul său de debut. În trecut a lucrat ca translator pentru turcă – arabă și ulterior a decis să se mute în Turcia datorită unei prietenii de durată. Pe contul personal de Instagram o vedem în fotografii realiate de profesioniști și cele de pe platourile de filmare.

Citește și: Cine este Cenk Torun, protagonistul din Capcana iubirii – Esaret. Află totul despre îndrăgitul actor

Cu toate că fanii sunt curioși să afle despre relațiile sale sentimentale, în mediul online nu a publicat nicio fotografie de acest gen. De asemenea, este discretă în ceea ce privește acest aspect al vieții sale. Formează totuși un cuplu de succes pe micile ecrane alături de Cenk Torun ca Hira și Orhun în Capcana iubirii – Esaret – Redemption. Cadrele cu cei doi au reușit încă de la început să cucerească publicul telespectator.

Mahassine Merabet și Cenk Torun ca Hira și Orhun Demirhanli în Capcana iubirii – Esaret

Orhun Demirhanli, un afacerist înstărit din Istanbul are o inimă de piatră asemănătoare cu cea a mamei sale, Afife. În contrast cu acesta, Hira este o tânără și frumoasă domniță. Se găsește sclava unei bande locale. Orhun o salvează pe Hira de această bandă, dar nu reușește să-și salveze sora.

Odată ce scapă, Hira se vede captivă în Istanbul și în casa lui Orhun, trăind ca o sclavă. Acesta capătă o ură și dorință de răzbunare pe care le îndreaptă către Hira, asta pentru că dorește să-și răzbune sora.

Citește și: Totul despre serialul Capcana Iubirii – Esaret. Află detalii despre actori și poveste

Cuplul format pe micile ecrane între Mahassine Merabet și Cenk Torun reușește să cucerească din prima. Acest serial unic se numără printre cele mai importante producții turcești. În mediul online. Protagonista se descrie ca fiind “o fată din Maroc ce trăiește în Turcia”, iar fanii nu încetează să o complimenteze. După ce a demonstrat că în ciuda celebrității nu renunță la studii și a reușit să finalizeze perioada de masterat, a fost lăudată de prietenii virtuali.

“Felicitări, draga mea”, “Mândră de tine”, “Felicitări, acum lasă politicienii să gândească”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Nu este de mirare că a devenit în scurtă vreme actrița preferată a tuturor, dată fiind perseverența de care dă dovadă.

În articolul

Cine este Mahassine Merabet, protagonista din Capcana iubirii – Esaret. Află detalii despre îndrăgita vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x