Decizia radicală pe care a luat-o Mert Ramazan Demir. Actorul face schimbări în viața personală

Publicat pe 26.03.2024 la 14:08 Actualizat pe 26.03.2024 la 15:25

Mert Ramazan Demir a făcut o schimbare radicală în viața personală. Actor și-a mutat reședința într-o zonă mult mai bogată din punct de vedere al vegetației, tot în Turcia. Despre ce este vorba.

actor poartă o geacă neagră de piele

Decizia radicală pe care a luat-o Mert Ramazan Demir.

Profimedia Images

Protagonistul din Golden Boy – Dragoste rebelă își continuă relația de iubire cu colega de platou din celebrul serial, Afra Saraçoğlu. După ce au ajuns să locuiască împreună, se pare că o altă veste i-a luat prin surprindere pe fani. Mert Ramazan Demir și-a schimbat reședința. Vezi în articolul de mai jos ce se spune.

Decizia radicală pe care a luat-o Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă

După lungi perioade în care s-a speculat că actorul dorește să-și schimbe reședința din Cihangir, iată că totul a devenit realitate. Mert Ramazan Demir și-a achiziționat o casă în Sarıyer, unul dintre cele mai bogate districte din Turcia, datorită vegetației răspândite pretutindeni. Zvonurile de cuplu i-au ținut pe internauți cu sufletul la gură, arată milliyet.com.tr.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce Mert Ramazan Demi locuia aproximativ 4 din 7 zile pe săptămână alături de partenera sa după ce aceasta a fost jefuită, iată că schimbările au venit mai repede decât se aștepta toată lumea. Ideea i-a plăcut foarte mult și actriței din Golden Boy – Dragoste rebelă, așa că a fost de acord cu decizia luată de partenerul său, arată publicațiile din Turcia.

Citește și: Öznur Serçeler vorbește despre situația dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. Ce a declarat actrița despre colegii de platou

În ceea ce privește serialul Golden Boy – Dragoste rebelă, acesta continuă să apară pe micile ecrane și să fascineze fanii din lumea întreagă. Chiar dacă între primul și cel de-al doilea sezon există o diferență colosală, proiectul nu este abandonat. A reușit să-și depășească competitorii la începuturi și să devină unul dintre cele mai îndrăgite proiecte din țara natală. Cuplul format din Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu a reprezentat elementul cheie, asta datorită energie și armoniei prezente pe micile ecrane.

În primul sezon, serialul a reușit să atragă milioane de fani din lumea întreagă. Faptul că a fost desemnată cea mai de succes producție în 2023 a reușit de asemenea să atragă detalii importante.

Diferența dintre sezonul 1 din Golden Boy – Dragoste rebelă și sezonul 2 este uriașă. Ce spun publicațiile din Turcia

Serialul a reușit să atragă atenția încă de la început cu numele valoroase care au făcut parte din distribuție. Unii dintre actori s-au îndreptat către alte proiecte profesionale, pe când cei mai mulți au rămas în continuare pentru a spune povestea fanilor din lumea întreagă.

Citește și: Burak Deniz și Serenay Sarikaya au demonstrat că își merită poziția în topurile preferințelor cu serialul Șahmaran. Despre ce este vorba

Cifrele au început să scadă treptat, dat fiind scenariul care s-a modificat în cel de-al doilea sezon. Fanii au specificat că nu mai pot recunoaște multe dintre pesonajele prezente pe micile ecrane. Această modificare pare că s-a produs imediat și pe rețelele sociale, ceea ce a atras un comportament negativ față de actori. A fost actorul Emre Altuğ, cel care joacă rolul Orhan Korhan în serial, care a publicat o fotografie de pe platourile de filmare.

“Chiar și la ora asta, dacă suntem într-o dispoziție bună o să filmăm un episod minunat.”, a transmis actorul, arată ntv.com.tr. În Turcia a apărut deja episodul 62 pe data de 15 martie. Povestea lui Seyran și a lui Ferit este urmărită în continuare într-un număr foarte mare, atât în țara de origine cât și în România. Nu este de mirare că actorii au tot mai mulți prieteni virtuali.

În articolul

Decizia radicală pe care a luat-o Mert Ramazan Demir. Actorul face schimbări în viața personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x