Öznur Serçeler vorbește despre situația dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. Ce a declarat actrița despre colegii de platou

Publicat pe 18.03.2024 la 12:28 Actualizat pe 18.03.2024 la 13:23

Öznur Serçeler a ținut să vorbească despre situația creată pe platourile de filmare între colegii Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. Care este relația cu aceștia.

actrița poartă părul scurt și blond

Öznur Serçeler vorbește despre situația dintre Afra Saracoglu și Mert Ramazan Demir

Instagram

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit o producție urmărită într-un număr neașteptat de mare, atât în țara natală cât și în țările unde a fost difuzată. Cel de-al doilea sezon însă nu a mai avut o notorietate atât de mare ca povestea din primul sezon. Povestea de dragoste dintre personajele principale a devenit o idilă și în viața reală.

Öznur Serçeler vorbește despre situația dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir

Pentru o vreme, cifrele au explodat în ceea ce privește serialul turcesc. Povestea a devenit una dintre cele mai îndrăgite, iar personajele și actorii iubiți de toată lumea. Cu toate acestea, o problemă neașteptată s-a arătat în cel de-al doilea sezon, atunci când scenariul a fost complet schimbat. De asemenea, situația pe plan personal dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir a ridicat nenumărat semne de întrebare de-a lungul timpului, arată seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este totuși de mirare faptul că personajele Seyran și Ferit au rămas în continuare preferatele publicului. Armonia dintre cei doi a fost evidentă încă de la primele scene. Armonia și puterea lor de a aduce publicul mai aproape i-a adus fără doar și poate într-un punct din care nu mai au decât de câștigat.

Citește și: Buçe Buse Kahraman reacționează după valul de critici și insulte pe care le primește încă de la lansarea ”Golden Boy”. Ce a declarat

În ceea ce o privește pe Öznur Serçeler, aceasta interpretează personajul Asuman în Golden Boy – Dragoste rebelă. Aceasta a ținut să explice care este dinamica dintre actorii Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, dată find situația care i-a adus de fiecare dată în atenția publicului.

“Amândoi sunt foarte profesioniști. Sunt oameni care se concentrează pe ceea ce au de făcut în cel mai bun mod posibil și comunică foarte bine cu toată lumea. Mă înțeleg bine cu amândoi.”, a declarat Öznur Serçeler, actrița din Golden Boy – Dragoste rebelă. În ceea ce privește dinamica pe platourile de filmare, aceasta a punctat următoarele: „Mulțumesc în fiecare zi pentru faptul că nu a existat nicio turbulență creată la filmări”.

Ce spune Öznur Serçeler despre personajul Asuman din Golden Boy – Dragoste rebelă

Într-un interviu oferit în trecut, actrița a vorbit despre proiectul în care este implicată la momentul actual și cum o percepe pe Asuman, din momentul în care a intrat în pielea acesteia.

Citește și: Povestea personajului Suna. Cine este actrița care joacă personajul îndrăgit de fani

“Asuman este un personaj care pune pe primul loc compromisurile constructive. Abilitatea sa de a empatiza este foarte puternică. Desigur, este și o ființă umană și câteodată găsește dificil să facă față anumitor situații. Asta o face să dea în spate câteodată. Câteodată reacționează, dar în general este atentă și empatică, așa că rămâne tăcută.”, a spus aceasta, arată ntv.com.tr.

A studiat în cadrul unei facultății importante din Turcia și a apărut în producții precum Erkenci Kuş – Vis de iubire, Dolunay – Luna plină, Emret Commandant și Nuri. Este căsătorită cu Yiğit Güven, fratele actriței Seda Güven. Cu toate că este discretă în ceea ce privește viața personală, mai postează în unele cazuri fotografii și filmulețe cu acesta. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Öznur Serçeler vorbește despre situația dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. Ce a declarat actrița despre colegii de platou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x