Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă vorbește despre cel de-al doilea sezon al seriei într-un interviu recent. Ce a declarat actorul

Publicat pe 31.03.2024 la 21:30 Actualizat pe 29.03.2024 la 10:10

Ersin Arıcı face parte din distribuția celui de-al doilea sezon Golden Boy - Dragoste rebelă și într-un interviu recent a vorbit despre polemica de pe platourile de filmare. Se spune că ar fi existat o ceartă între Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu.

Ersin Arıcı poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă vorbește despre cel de-al doilea sezon al seriei într-un interviu recent

Happy Channel

Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă joacă rolul Abidin în celebrul serial. Recent, a ajuns din nou în atenția fanilor cu declarațiile sale. A vorbit despre colegii de platou și cum evoluează situația în cel de-al doilea sezon al proiectului celebru.

Ersin Arici din Golden Boy – Dragoste rebelă vorbește despre cel de-al doilea sezon al seriei într-un interviu recent

A explicat faptul că filmările au început deja, iar serialul urmează să fie difuzat pe micile ecrane în luna septembrie. Informațiile apărute în presă despre faptul că povestea va fi cu totul diferită au fost explicate de către actor.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“o să începe difuzarea în săptămânile care urmează.”, a declarat acesta în fața audienței. Fanii în mediul online așteaptă cu nerăbdare să vadă deznodământul personajelor lor preferate în continuare. După ce s-a aflat că celebra actriță Binnur Kaya va lua parte în cadrul serialului, a venit momentul lui Ersin Arıcı să ofere câteva informații cu privire la Golden Boy – Dragoste rebelă.

Citește și: Cine este Ersin Arıcı din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Detalii despre actorul din Turcia

Recent s-a zvonit că între Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu ar fi întâmpinat probleme pe platourile de filmare după ce s-a vehiculat că între cei doi ar exista o relație de iubire. S-a spus că ar fi existat o ceartă. Ersin Arıcı a fost cel care a lămurit întreaga problemă.

“Ce pot să spun acum, de unde să știu? Totul este bine, lucrăm ca o echipă. Nu am înțeles dacă această întrebare mi-era adresată mie.”, a punctat actorul. A specificat încă o dată faptul că cei mai mulți dintre fani așteaptă cu sufletul la gură noul sezon, așa cum au declarat cu fiecare ocazie în mediul online, arată seriesturkish.com. Cât despre îndrăgita Beril Pozam, aceasta nu dorește să împărtășească nicio informație legată de ceea ce se va vedea pe micile ecrane în perioada următoare. Joacă rolul Suna și a primit nenumărate aprecieri în mediul online.

Beril Pozam joacă rolul Suna în Golden Boy – Dragoste rebelă

A primit suport din partea fanilor în primul sezon, iar cel de-al doilea este la fel de așteptat. Se pare totuși că Beril Pozam nu dorește să divulge niciun fel de secret din cadrul producției. Nici măcar mama actriței nu are acces la cele mai noi vești.

Citește și: Locul inedit în care Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” alege să-și petreacă zilele libere. Cum se îmbracă vedeta în general

“În fiecare zi ajung să fiu surprinsă de ceea ce se petrece și sunt la fel de entuziasmată. Sunt foarte fericită cu asta. În timp ce citeam scenariul și priveam serialul la televizor vineri seară, mă gândeam ce va urma în săptămânile viitoare. Mă întrebam ce se întâmplă.”, a spus vedeta în cel mai recent interviu pentru o publicație din Turcia.

Beril Pozam, ca și alți actori din distribuție, au urmat scenariul cu mare curiozitate și a realizat eforturi imense pentru ca nicio informație să nu fie distribuită în afara platourile de filmare.

“Credeți-mă, nu împărtășesc ce știu nici cu mama mea pentru că entuziasmul săptămânilor ce vor urma este complet diferit de fiecare dată.”, a transmis Beril Pozam. Tot ceea ce a ținut să spună a fost că “mă gândesc că un alt sezon minunat ne așteaptă în față”.

În articolul

Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă vorbește despre cel de-al doilea sezon al seriei într-un interviu recent. Ce a declarat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x