Locul inedit în care Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” alege să-și petreacă zilele libere. Cum se îmbracă vedeta în general

Publicat pe 31.08.2023 la 11:00 Actualizat pe 31.08.2023 la 11:04

Locul inedit în care Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” alege să-și petreacă zilele libere. Cum se îmbracă vedeta în general.

Afra Saraçoğlu poartă părul lung desprins și buzele întredeschise

Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Happy Channel

Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” joacă rolul de protagonistă în celebrul serial. Este în atenția publicului încă de la începutul poveștii, acest lucru având un impact major asupra a ceea ce se întâmplă pe micile ecrane în aceste categorii.

Locul inedit în care Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” alege să-și petreacă zilele libere

De cele mai multe ori este văzută în rochii de gală în mediul online, spațiu în care își prezință fiecare ținută aparte. Recent, Afra Saraçoğlu s-a lăsat fotografiată în haine simple, departe de platourile de filmare. Blugi, o pereche de adiași și un palton negru, acestea au fost alegerile vestimentare ale actriței din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Cu 7 milioane de fani pe pagin personală de Instagram, aceasta a publicat până acum peste 290 de fotografii și filmulețe.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După destrămarea a patru ani de relație cu Mert Yazıcıoğlu, se spune că ar forma un cuplu cu actorul Çağatay Ulusoy. Cei doi au împărțit rolurile de protagoniști în serialul turcesc "Yeşilçam". Cel din urmă a încheiat o relație de șase ani cu Duygu Sarisin și acum se zvonește că noua sa parteneră este actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”.

Citește și: Afra Saraçoğlu din Golden Boy a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată la malul mării. Cum petrece vedeta o zi departe de platourile de filmare

Într-un interviu recent, Afra Saraçoğlu a declarat că “am avut o energie bună cu Çağatay” și a rămas în atenția fanilor de atunci. S-a mai spus că tânăra s-ar iubi și cu partenerul său de platou, Mert Ramazan Demir. Golden Boy – Dragoste rebelă se vede ]n 35 de țări de la lansarea din septembrie 2022. Producția va ajunge în curând și în Suedia și Finlanda. Printre protagoniștii care fac parte din distribuție se numără și Afra Saracoğlu, Mert Ramazan Demir and Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı , Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak și Umut Gezer.

Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă”, îndrăgostită de Çağatay Ulusoy

Cea mai nouă informație legată de viața personală a faimoasei Afra Saraçoğlu vine de la yenigungazetesi.net. care arată că vedeta este îndrăgostită de fostul său coleg de platou, Çağatay Ulusoy. Cei doi au împărțit platourile de filmare și acum pare că și-ai descoperit încă o dată pasiuni comune. Până acum nu au oferit nicio declarație oficială. Printre faimoșii care i-au apreciat ultima imagine din mediul online se numără Bige Onal, Beril Pozam și Mert Ramazan Demir.

Citește și: Afra Saraçoğlu din “Golden Boy - Dragoste rebelă” își îmbrățișează cel mai bun prieten pe platourile de filmare. Despre cine este vorba

Afra Saraçoğlu s-a născut în Balikesir-Edremit, a studiat în Antalya și a studiat literatură în cadrul Eskisehir University. A apărut pentru prima oară într-un serial în anul 2016, însă cariera sa a luat o întorsătură neașteptată în 2018, atunci când i s-a propus să fie imaginea reprezentantă pentru brandul Hummel. A jucat în filmul Kötü Çocuk alături de Tolga Saritas.

“Am avut o relație fericită cu Mert timp de 4 ani. Cu toate acestea, în cadrul unei decizii comune am decis să încheiem această parte a vieții noastre și să rămânem colegi care se respectă și se iubesc. Vrem să spunem că prietenia noastră continuă și că nu a fost vorba de nicio a treia parte în această decizie.”, a declarat vedeta din “Golden Boy – dragoste rebelă”, potrivit Raillynews.com.

În articolul

Locul inedit în care Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” alege să-și petreacă zilele libere. Cum se îmbracă vedeta în general

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x