Melisa Döngel vorbește cu regret despre incidentele care au adus-o în prim-plan. Actrița a fost implicată în mai multe scandaluri de-a lungul timpului

Publicat pe 01.05.2024 la 13:26 Actualizat pe 01.05.2024 la 14:02

Melisa Döngel nu a avut o viață privată ușoară, în ciuda succesului pe care îl are pe micile ecrane. Vedeta a depășit mai multe evenimente nefericite.

actriță zâmbește

Melisa Döngel vorbește cu regret despre incidentele care au adus-o în prim-plan

Instagram

Faimoasa actriță Melisa Döngel joacă în prezent rolul Aylin în serialul Kirli Sepeti – Coșu de rufe. Împarte platourile de filmare alături de Halil Ibrahim Ceyhan. A reușit să-și construiască un personaj puternice, iar fanii continuă să o laude în mediul online.

Melisa Döngel vorbește cu regret despre incidentele care au adus-o în prim-plan

Cu toate că a avut o carieră înfloritoare de-a lungul timpului, vedeta nu a reușit să găsească același drum și în viața personală. A mai interpretat rolurile Deniz în serialul Bizim Hikaye. A reușit să devină cunoscută în toată lumea cu proiect Sen Çal Kapımı – Dragostea plutește în aer, acolo unde a interpretat rolul Ceren. Să nu uităm nici de personajul Çağla în Așk Mantık İntikam.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, vedeta a participat în cadrul unui show celebru în Turcia. Melisa Döngel a făcut mai multe declarații și i-a făcut pe fani să râdă. A punctat care este minciuna pe care le-o spune celorlalți atunci când nu se simte pregătită să iasă la petreceri și să socializeze.

Citește și: Hande Erçel publică momente din spatele camerelor de fotografiat. Actrița continuă colaborările profesionale și se bucură de succes

“Sunt pe platourile de filmare. Câteodată nu aș vrea să plec deloc. Minciuna pe care o spun cel mai mult pe set este că am treabă de făcut. Obișnuiam să socializeze mai mult. Acum, pe lângă asta, îmi place să petrec timp cu mine. Când sunt invitată undeva mint și spun că sunt ocupată, filmez.”, a declarat actrița în vârstă de 24 de ani. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre ipostaze sunt realizate în cadrul evenimentului No7influencers Awards.

Melisa Döngel a câștigat premiul pentru “Cea mai bună actriță a anului”. Vedeta a purtat o ținută demnă de admirat. O fustă roșie cu un detaliu în zona abdomenului. Un sutien aceeași culoare, dar și mănuși identice.

Ce nu acceptă Melisa Döngel într-o relație și care este situația pe care o tolerează

A fost implicată în mai multe incidente de-a lungul timpului, dat fiind faptul că relațiile sale amoroase au avut o traiectorie instabilă.

“Nu aș vrea să vorbesc lucruri mărețe, dar sunt ok cu înșelatul, dar când e vorba despre nedreptate...Dacă acea persoană a încheiat orice legătură cu mine, atunci nu mai pot suporta. Sunt foarte sensibilă și fragilă. În unele situații n-ar fi trebuit să întrec limita. Este ceva de am experimentat.

Citește și: Kerem Bürsin și Aras Bulut Iynemli apar împreună în același proiect profesional. Despre ce este vorba

Nu e ceva cu care să mă mândresc și regret că am făcut asta. Dar din nefericire, trebuie să trecem prin tot felul de experiențe.”, a povestit actrița, arată seriesturkish.com. Viața actriței Melisa Döngel s-a învârtit în jurul mai multor scandaluri de-a lungul anilor.

Printre acestea se numără cearta cu un pasager în avion, o scenă într-un bar din Turcia și bătaia care a avut loc în apropierea cartierului Çengelköy, acolo unde se filma unul dintre seriale. În 2022 a apărut în mai multe fotografii unde se observă faptul că altercațiile alături de o altă femeie iau proporții uriașe. Gurile rele spun că vedeta are o atitudine agresivă și că nu-și poate controla consumul de alcool.

În articolul

Melisa Döngel vorbește cu regret despre incidentele care au adus-o în prim-plan. Actrița a fost implicată în mai multe scandaluri de-a lungul timpului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x