Hande Erçel și Hakan Sabancı se căsătoresc. Când va avea loc fericitul eveniment și alte detalii

Publicat pe 30.04.2024 la 15:30 Actualizat pe 30.04.2024 la 11:48

Hande Erçel își continuă vacanța în Bali, Indonezia și își surprinde fanii cu cele mai inedite imagini. În cel mai recent interviu, actrița a vorbit despre propria personalitate și a ținut să facă scurte precizări. Se va căsători cu Hakan Sabanci în vara anului 2024.

actrița poartă maiou negru și părul prins într-o coadă

Hande Erçel are o personalitate calmă, însă nu ezită să-și chestioneze propria viață

Happy Channel

Hande Erçel se află în cel de-al 10-lea an al carierei sale și este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A avut o perioadă în care fanii au criticat-o pentru prestațiile sale, însă a decis să continuie acest drum al actoriei. Are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de instagram.

Hande Erçel și Hakan Sabancı se căsătoresc

Cel mai recent proiect profesional, Bambaşka Biri (Another Love) – o altă persoană cu Burak Deniz i-a adus încă o dată succesul. A jucat rolul de protagonistă și în Dragostea plutește în aer. Personajul după care este cunoscută astăzi este Leyla. L-a întâlnit pentru a doua oară pe Burak Deniz pe platourile de filmare și a demonstrat că se află într-un loc mult mai matur din punct de vedere profesional, arată seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un mediul în care au fost organizate evenimente în cinstea vedetei și a timpului petrecut pe platourile de filmare, aceasta se bucură de o vacanță binemeritată în Bali. A vorbit despre propria personalitate și cum gestionează perioada de popularitate prin care trece.

Citește și: Hande Erçel se bucură de o vacanță inedită în Bali. Ce imagini a publicat vedeta în mediul online

“Nu am avut niciodată reacții majore până acum. Accept fără doar și poate viața. Rămân calmă în orice situație. E frumos că nu pun prea mare efort pentru acest lucru. Nu știu dacă liniștea fiecăruia contează în acest proces. Poate că furia acumulată reușește să fie dezvăluită într-un alt mod.”, a punctat vedeta. În ceea ce privește relația cu Hakan Sabancı, se pare că această continuă să-i surprindă pe fani. Îndrăgostiții urmează să se căsătorească, fiind mai fericiți ca niciodată.

Au fost surprinși în aeroport și jurnaliștii au putut remarca fericirea de pe chipul actriței și tensiunea în cazul lui Hakan Sabancı. De când au decis să nu-și mai ascundă relația, cei doi au fost văzuți tot mai des pe aeroport.

Hande Erçel și Hakan Sabancı formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri

Ori de câte ori au ocazia, îndrăgostiții călătoresc spre destinații de vis. Actrița din Dragostea plutește în aer își surprinde fanii cu fotografii inedite din vacanțe. Cei doi au devenit printre cele mai populare nume din Turcia la momentul actual. Au celebrat prima aniversare în luna decembrie, dovedind astfel că sunt un cuplu unit și că sentimentele lor sunt reale.

Citește și: Hande Erçel este de nerecunoscut în cele mai noi imagini publicate în mediul online. Actrița are părul roșcat

Hande Erçel și Hakan Sabancı continuă să apară împreună în cadrul mai multor evenimente printre care și concerte, nunți și alte invitații pe măsură. De asemenea, Hakan Sabancı este un apropiat prieten al surorii partenerei sale, Gamze Erçel, dar și al soțului acestuia, Caner Yıldırım, arată onedio.com.

Cei doi caută în prezent o casă în care să locuiască împreună, după cum arată publicațiile din Turcia. Ba chiar plănuiesc să se căsătorească. Cei doi preferă o ceremonie simplă, însă mulți susțin că familia lui Hakan Sabancı își dorește o petrecere grandioasă. Îndrăgostiții au petrecut sfârșitul de an în Bali, însă nu s-a stabilit încă data și locația nunții. Fericirea celor doi se poate observa pe chipul lor, asta după ce Hande Ercel a format un cuplu cu colegul său de platou, Kerem Bursin.

În articolul

Hande Erçel și Hakan Sabancı se căsătoresc. Când va avea loc fericitul eveniment și alte detalii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x