Hande Erçel publică momente din spatele camerelor de fotografiat. Actrița continuă colaborările profesionale și se bucură de succes

Publicat pe 23.04.2024 la 12:07 Actualizat pe 23.04.2024 la 12:59

Hande Erçel își surprinde fanii cu momente speciale din spatele unei colaborări profesionale. Actrița este cu adevărat o profesionistă și dovedește acest lucru cu fiecare detaliu.

actrița pe platourile de filmare cu părul lung, stă pe canapea

Hande Erçel publică momente din spatele camerelor de fotografiat

Happy Channel

Hakan Sabancı și Hande Erçel formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cei doi își continuă relația și se bucură de momente prețioase împreună. Călătoresc în lumea întreagă, iar recent au aterizat în Japonia. De altfel, vedeta din Dragostea plutește în aer nu uită de proiectele profesionale.

Hande Erçel publică momente din spatele camerelor de fotografiat

Se bucură în continuare de atenția fanilor din lumea întreagă. Are peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt momente din spatele camerelor de fotografiat. Cu trupul său de invidiat, Hande Erçel a lăsat la vedere situații pe care până acum internauții nu au avut șansa să le observe.

Urmărește Dragoste plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ești foarte frumoasă”, “Ești atât de frumoasă și naturală”, “Cum poate fi cineva atât de minunat”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. În ceea ce o privește pe vedetă, aceasta s- aflat recent în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Armutlu, o zonă din Turcia. Este judecată pentru faptul că lasă deoparte planurile în ceea ce privește actoria. Ba mai mult, aceasta s-a reîntors pe băncile facultății și urmează să devină soția lui Hakan Sabancı.

Citește și: Faimoasa Hande Erçel, lăudată de actorul Cem Davran în vârstă de 60 de ani. “O numesc prințesa mea”

După 3 ore petrecute în cadrul evenimentului din Armutlu, vedeta din Dragostea plutește în aer a fost așteptată de partenerul său într-un vehicul VIP. Nu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, însă a țnut să-l sărute pe obraz pe cel care o face fericită în prezent, arată milliyet.com.tr. Speculațiile legate de mama lui Hakan Sabancı continuă. Se pare că și fosta sa noră a urmat aceiași pași ca și Hande Erçel.

Și-a continuat studiile înainte de a îmbrăca rochia de mireasă pentru a deveni parte din familia Sabancı. Se pare că Hande Erçel și Nazlı Sabancı au în prezent o relație frumoasă de prietenie. Cele două au avut șansa de a se întâlni în cadrul mai multor evenimente importante.

Recent, s-a speculat că Nazlı Sabancı nu ar avea totuși sentimente pozitive față de actriță. Aceasta a publicat o fotografie însoțită de o melodie interpretată de artistul Murat Dalkilic. Acesta a format un cuplu cu Hande Erçel în trecut.

Transformarea actriței Hande Erçel

Vedeta din Dragostea plutește în aer a publicat un videoclip în care arată mai multe momente din spatele unei sesiuni foto. În primul rând, arată cum este aranjată atât în ceea ce privește coafura, cât și machiajul, pentru ca apoi să le arate tuturor diferite probe ale ținutelor de valoare pe care le poartă întotdeauna.

Citește și: Faimoasa Hande Erçel vizitează India pentru prima oară. Cum a fost primită de fani

Nu duce lipsă de naturalețe și arată minunat ca de fiecare dată, cel puțin asta lasă să se înțeleagă fanii din lumea întreagă ce o laudă de fiecare dată. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia, a reușit de-a lungul timpului să se facă remarcată prin intermediul serialelor în care a jucat. Printre acestea se află Hayat ce a avut premiera între 2016 și 2017. A jucat alături de Burak Deniz. A urmat un nou proiect profesional alături de celebrul actor.

În articolul

Hande Erçel publică momente din spatele camerelor de fotografiat. Actrița continuă colaborările profesionale și se bucură de succes

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x