Tarık Emir Tekin din O poveste cu zâne face parte din cel de-al doilea sezon al serialului Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce alte schimbări s-au mai produs pe parcurs

Publicat pe 30.08.2023 la 16:05 Actualizat pe 30.08.2023 la 17:37

Tarık Emir Tekin face parte din distribuția serialului Golden Boy - Dragoste rebelă în cel de-al doilea sezon. Actorul se alătură grupului de actori îndrăgiți.

Tarık Emir Tekin poartă un tricou negru

Tarık Emir Tekin în serialul O poveste cu zâne

Happy Channel

Tarık Emir Tekin, fiul actriței Șevval Sam și al fostului fotbalist Metin Tekin, a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Grație prezenței sale în producții de succes a devenit cunoscut și în mediul online.

Tarık Emir Tekin face parte din cel de-al doilea sezon al serialului Golden Boy – Dragoste rebelă

Cu peste 200 de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, s-a făcut remarcat și datorită talentului său de model. Cele peste 300 de fotografii publicate demonstrează acest lucru. A jucat în serialul Infidelul alături de Cansu Dere timp de 2 sezoane. Personajul pe care l-a interpretat s-a arătat cu mult diferit față de personalitatea sa.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A urmat apoi proiectul cu Alina Boz în O poveste cu zâne. O surpriză inedită a venit odată cu noile vești despre serialul Golden Boy – Dragoste rebelă. Se pare că Tarık Emir Tekin își va schimba în totalitate cariera cu o astfel de participare. Binnur Kaya este o altă actriță de excepție care va juca alături de îndrăgitul actor.

Citește și: Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă, așa cum puțini l-au văzut până acum. Actorul se mișcă în pași de dans

Astfel cei doi vor reprezenta cea mai mare atracție a noul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă. Se așteaptă ca ambii să aducă o contribuție validă serialului deja îndrăgit în toate colțurile lumii. Mama actorului, cunoscuta cântăreață și actriță este încrezătoare în noua experiență profesională a fiului său.

“Va fi implicat într-un proiect foarte bun, știu că Taro este foarte talentat așa că n-o să fiu obiectivă. E un proiect foarte bun oricum, știu că va fi fericit. Le doresc succes tuturor.”, a declarat Șevval Sam. S-a numărat printre actorii care au strălucit în serialul Infidelul ce a avut un total de două sezoane. Născut în 1997 în Istanbul, actorul a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor din 2020. A avut printre altele și proiecte digitale.

Tarık Emir Tekin, o prezență de excepție pe micile ecrane

Odată cu rolul de protagonist din O poveste cu zâne alături de Alina Boz, cariera lui a început să prindă aripi. Cei mai mulți s-au arătat uimiți de talentul său.

Citește și: Diren Polatoğulları a participat în cadrul unei ședințe foto. Ipostazele în care a fost surprins actorul din Golden Boy a surprins audiența

“Am început să primesc foarte multe proiecte bune. Am intrat în faza de pregătiri, am intrat în câmpul muncii. Nu cred că pot să-mi mai iau vacanță curând.”, a declarat actorul Tarık Emir Tekin. Pentru o perioadă a fost nevoită să se odihnească din cauza unei accidentări la genunchi. Repetițiile și filmările oficiale au început din 15 august pentru serialul Golden Boy – Dragoste rebelă. A format un cuplu cu Sofia Katc însă cei doi s-au despărțit în luna decembrie a anului 2022.

“Sufăr din dragoste. Nu am putut să o uit pe Sofia. Încă mă lupt, a lăsat o urmă adâncă în sufletul meu.”, a declarat actorul într-un interviu. A studiat arte în Londra și s-a născut pe 15 iunie 1997. Este fiul unei celebre artiste și a demonstrat încă de la început că merită să se afle în lumina reflectoarelor grație talentului său.

“Să lucrezi cu oameni în care ai încredere în această industrie îți oferă un lux.”, a spus actorul.

În articolul

Tarık Emir Tekin din O poveste cu zâne face parte din cel de-al doilea sezon al serialului Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce alte schimbări s-au mai produs pe parcurs

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x