7 tipuri de prieteni pe care ai vrea sa ii blochezi pe Facebook

Publicat pe 07.06.2013 la 15:46 Actualizat pe 07.06.2013 la 17:03

Iti sunt prieteni - mai mult sau mai putin. Evident ca ii ai in lista pe Facebook, numai ca odata ce se conecteaza la reteaua de socializare par ca se transforma in oameni disperati dupa atentie sau dependenti de joculete carora tu nu le intelegi sensul. Iata 7 tipuri de prieteni carora ai vrea sa le dai "block" pe Facebook:

1. Naivul care pica in toate cursele

De fiecare data pica in cursa si ajunge sa promoveze postari legate de paianjeni imensi, bauturi miraculoase, premii imposibile. Cand vrei sa ii atragi atentia sau ii lasi un comentariu sarcastic iti da replica: "Nimic nu e imposibil pe lumea asta!"

2. Dependentul de joculete

Te invita zilnic sa joci "Farmville" sau "Candy Crush" desi e clar ca nu te vei atinge vreodata de jocurile astea. El continua, insa, sa-ti ceara sa il ajuti cu bani, cadouri, decoratiuni etc. Cum nu a invatat sa modifice setarile private, fiecare miscare pe care o face iti apare in News Feed. E.N.E.R.V.A.N.T!

3. Tipa care lasa mesaje depresive si abstracte, doar o baga in seama cineva

O astfel de fata incepe cu citate inspirationale, apoi trece la compozitii personale, deprimante, care nu fac referire la ceva anume si te obliga sa o intrebi ce se intampla cu ea.

4. Vanatorul de like-uri

Il recunosti: cerseste like-uri prin statusuri sau prin mesaje private pe care le da celor 578 prieteni ai lui. Dintr-odata, te trezesti in conversatii de grup, iti apar zeci de notificari si nu mai stii cum sa iesi din acest cerc vicios.

5. Cuplul care imparte un singur cont

Ce poate fi mai enervant decat un cont de Facebook plin de update-uri de la cuplul "perfect"? Inimioare, declaratii de dragoste, poze cu trandafirul de dimineata si cina in doi, check-in-urile din mall...E ca si cum prietenul tau nu mai are pic de individualitate si a devenit doar o parte din "noi".

6. Cel care a reusit ceva in viata - si se tot lauda cu asta

Acesti oameni depasesc orice limita! Cum "indraznesc" sa se laude cu reusitele lor cand tu aplici de ani de zile la job-uri si nu te baga nimeni in seama? Sa-si tina succesul acasa!

7. Hipsterul care s-a saturat de Facebook

Cel mai ingrozitor este tipul blazat, trendy, care nu mai "suporta" Facebook-ul dar continua sa faca publica parerea lui exact pe ce uraste cel mai mult - Facebook! El este genul de persoana care isi sterge si redeschide contul odata la cateva zile.

foto: complex.com

În articolul

7 tipuri de prieteni pe care ai vrea sa ii blochezi pe Facebook

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x