8 vedete care au trait pe propria piele povestea "Ratusca cea Urata"

Publicat pe 11.09.2013 la 13:35 Actualizat pe 11.09.2013 la 14:15

Mai mult decat o poveste, "Ratusca cea urata" a fost pur si simplu, realitatea. Opt staruri au suferit transformari spectaculoase de-a lungul timpului, pentru a arata demential astazi.

Taylor Swift si Adam Lambert s-au luptat in copilarie cu kilogramele in plus, acneea si aparatele dentare. Acum, cei doi au un fizic de invidiat, s-au imprietenit cu machiajul profesionist si sunt adorati de mii de fete si baieti din toata lumea.

Charlize Theron si Eminem nu s-au schimbat mult de-a lungul timpului, dar au lucrat mult la atitudine. Charlize a renuntat la ochelarii de tocilar, si-a lasat parul liber si stie cum sa isi puna in valoare corpul iar Eminem s-a tuns scurt si a invatat cum sa se poarte ca un rapper.

George Clooney si Sarah Jessica Parker au schimbat hairstylistul si odata cu el si propriul destin. Dupa ce Clooney a renuntat la tunsoarea stil Beatles, a devenit cel ami ravnit burlac de la Hollywood. SJP a optat pentro culoare mai deschisa si bucle rafinate, ca o adevarata fashionista.

Nu in ultimul rand, Kristen Stewart a lasat in urma imaginea de copil si a mers pe o alura edgy iar Matthew Lewis, actorul care l-a jucat pe Neville Longbottom in seria "Harry Potter", a renuntat la obiceiurile copilaresti si a inceput sa mearga la sala.

foto: chacha.com, facebook.com

În articolul

8 vedete care au trait pe propria piele povestea "Ratusca cea Urata"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Când s-a produs cea mai puternică furtună solară înregistrată vreodată de oameni. Este cunoscută şi sub numele de "Evenimentul Carrington"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x