Actori care uimesc prin simplitate: duc o viata obisnuita, desi apar pe marile ecrane

Publicat pe 07.10.2013 la 15:14

Numeroase staruri de la Hollywood iubesc sa fie in centrul atentiei si isi doresc sa apara pe prima pagina a publicatiilor celebre cu orice pret. Insa, unele vedete prefera sa duca o viata obisnuita, mai retrasa.

Meg Ryan

Este una dintre actritele populare de la Hollywood. A jucat in productii de succes precum “When Harry Met Sally”, “Sleepless in Seatle” sau “French Kiss”. Desi a aparut in numeroase filme, in timpul liber a incercat sa stea departe de camerele de luat vederi.

Cu ceva vreme in urma a putut fi admirata la Festivalul de Film din Italia, unde a marturisit ca adora sa stea cu fetita sa.

Johnny Depp

Si-a inceput cariera jucand in pelicula “Private Resort”, in 1985. Ulterior, a devenit unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, insa acest lucru nu i-a adus satisfactii. Foarte rar participa la lansarile filmelor sale. Intr-un interviu acordat in 2010, acesta marturisea ca prefera sa traiasca ca un calugar: “Nu ies din casa decat daca este strict necesar. Raman in `cuibul` meu. Niciodata nu m-am obisnuit cu celebritatea”.

Axl Rose

A fost solistul uneia dintre cele mai iubite formatii de muzica rock ale anilor `80: “Guns N`Roses”. Insa, in 1994, cand grupul s-a destramat, cantaretul s-a refugiat intr-o casa din Malibu. Ulterior, in 2008, Axl a reaparut pentru a-si promova albumul “Chinese Democracy”, cu prilejul caruia a realizat si un turneu mondial, ce s-a incheiat in 2011.

Julia Roberts

A fost una dintre actritele adorate la finalul anilor `80, inceputul anilor `90. Desi continua sa joace, aceasta nu mai apare cu aceeasi intensitate, luand decizia de a se refugia la ferma sa din New Mexico, ce se intinde pe 20 de hectare. Acolo a fost vizitata chiar de faimoasa prezentatoare de televiziune, Oprah Winfrey: “Aici pot sa fac ce vreau linistita. Los Angeles este centrul mondial al spectacolului, dar nu sunt o buna celebritate. Este dificil pentru mine sa locuiesc acolo”, spunea Roberts.

Greta Garbo

A fost una dintre actritele celebre de la Hollywood in perioada de aur. Cunoscuta pentru filmele “Anna Christie” si “Romance”, la doar 35 de ani, in 1941, a decis sa se retraga, dupa ce s-au incheiat filmarile celei de-a 28-a productii. Noua ani mai tarziu, actrita si-a cumparat o locuinta in New York, unde a trait pana la sfarsitul vietii. A evitat sa apara in public si a refuzat numeroase solicitari de interviuri.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Actori care uimesc prin simplitate: duc o viata obisnuita, desi apar pe marile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x