Andreea Bălan vorbeşte despre clipele de groază din timpul sarcinii! A fost la un pas de AVORT SPONTAN!

Publicat pe 12.10.2016 la 08:32 Actualizat pe 12.10.2016 la 09:16

Andreea Balan, o mamica fericita,

Andreea Bălan şi-a văzut visul cu ochii, însă în ultimele săptămâni de sarcină a trăit un adevărat coşmar. Cântăreaţa a dezvăluit că a fost chiar la un pas să piardă sarcina, având risc de avort spontan.

Andreea Bălan a povestit lucruri de nimeni ştiute, în cadrul emisiunii "Un show păcătos". Venirea pe lume a fiicei ei, Ella, a împlinit-o ca femeie, totul ar fi putut lua, la un moment dat, o turnură negativă.

"În săptămâna 29-30 aveam risc de naştere prematură. Sunt fericită că am dus sarcina până la capăt, pentru că prin săptămâna 29 era s-o pierd. Am trecut prin emoţii foarte, foarte mari. Am avut noroc de medici foarte buni, care m-au ajutat să duc sarcina la bun-sfârşit. Eu am avut o sarcină joasă şi din cauza aia am riscat să pierd sarcina. Săptămâna aia a fost una critică. Din săptămâna 29 am mers din săptămână în săptămână. Mai trecea o săptămână şi ne bucuram că nu s-a întâmplat nimic. Am fost foarte, foarte disciplinată pentru că mi-am dorit foarte mult un copil.

Cum am auzit primul scâncet, mi-au dat lacrimile instantaneu. Sper să fie foarte talentată, dar nu contează domeniul. Important este să-facă ce-şi doreşte ea. O să facă piant, poate tenis, însă la un moment dat, ea va alege ce va vrea să facă. Eu şi fetiţa mea o să fim prietene. O voi înţelege mai bine nefiind aşa serioasă tot timpul. Am primit foarte multe flori, hainuţe pentru ea. Toată lumea a vrut să vină să mă viziteze, dar i-am rugat să-mi mai lase ceva timp pentru că o operaţie de cezariană nu e atât de uşoară.

Ziua de duminică a fost stabilită de foarte mult timp, însă am vrut să am linişte. Duminică am venit aici la ora 09:00 şi aveam aşa emoţii. Am ajuns în sala de naşteri şi a fost foarte amuzant pentru că ştiam ce urmează. Deja mă amorţisem, dar eu vorbeam deja cu doamna doctor şi-i spuneam ce se întâmplă. Ce a fost fascinant este că au scos-o, am văzut-o şi la primul scâncet mi-au dat lacrimile instant. Mi-au înfăşat-o repede, mi-au dat-o şi cum am pus-o la obrăjor s-a oprit. Apoi mi-au luat-o, au spălat-o şi au continuat operaţia. Mi-au adus-o în salon după ce mi-am revenit din anestezie şi eram fascinată de ea. Încercăm s-o alăptăm. E un sentiment unic. Este mâncăcioasă pentru că plânge până îi dai să mănânce.", a declarat Andreea Bălan la "Un show păcătos", de la Antena 1.

În articolul

Andreea Bălan vorbeşte despre clipele de groază din timpul sarcinii! A fost la un pas de AVORT SPONTAN!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x