Bendeac a lins-o pe obraz, dar EA îl preferă tot pe Cheloo! Gestul INCREDIBIL al unei fane, de a-i cădea în graţii lui CHELOO!

Publicat pe 26.09.2016 la 20:48 Actualizat pe 26.09.2016 la 20:58

iUMOR revine!

Concurenții din cel de-al doilea sezon al emisiunii iUmor care revine din 2 octombrie la Antena 1 vor fi mai îndrăzneți ca oricând și nu vor înceta să-i uimească pe cei trei jurați cu momentele sau atitudinea lor.

Dacă până acum concurentele și-au manifestat interesul în special pentru Mihai Bendeac, de această dată cel care va fi luat prin surprindere va fi Cheloo, ale cărui admiratoare nu se vor sfii să-și arate simpatia pentru el. S-a întâmplat într-una din zilele de preselecții când pe scena iUmor și-a făcut apariția o concurentă care a spus încă de la început că ea a venit la emisiune special pentru Cheloo.

Mai mult decât atât, întregul său moment i-a fost dedicat cântărețului și, ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, concurenta și-a arătat brațele tatuate cu numele artistului. Pe unul dintre ele scria ,,Che”, iar pe celălalt ,,Loo’’.

Chiar dacă este actriță și a apărut în mai multe producții TV, Cheloo i-a mărturisit nonșalant concurentei că nu o știe. Nu același lucru s-a întâmplat și cu Mihai, care a recunoscut-o însă imediat.

De altfel, nici nu ar fi avut cum să o uite de vreme ce au jucat împreună, ba chiar au avut o scenă îndrăzneață, când a actorul a trebuit să o lingă pe obraz. Bineînțeles că Delia și Cheloo atât au aștepat și i-au cerut colegului lor să repete scena respectivă. Ca un adevarat actor profesionist, Mihai nu a stat pe gânduri și a urcat pe scenă alături de colega sa, reproducând momentul respectiv.

Ce concurenți curajoși își vor mai face apariția la iUmor și care este scopul pentru care vin, telespectatorii Antenei 1 vor afla din 3 octombrie, odată cu începerea celui de-al doilea sezon al emisiunii.

În articolul

Bendeac a lins-o pe obraz, dar EA îl preferă tot pe Cheloo! Gestul INCREDIBIL al unei fane, de a-i cădea în graţii lui CHELOO!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x