• JOI, 18 MAI 2017

  Beyonce și Jay-Z, cuplu de AUR! Rămâi MASCĂ atunci când o să afli ce avere exorbitantă au strâns cele două staruri

   hepta.ro

  Beyonce și Jay-Z sunt un cuplu nu de milioane, ci de miliard! Potrivit unor clasament realizat, cele două staruri au acumulat o avere exorbitantă.

  Averea combinată a cântăreţilor Beyonce şi Jay Z, care s-au căsătorit în 2008, este de 1,16 miliarde de dolari, potrivit unor clasamente anuale întocmite de revista Forbes, informează contactmusic.com.

  Într-un clasament anual, revista Forbes a anunţat, miercuri, topul celor mai bogate femei din Statele Unite, în care averea personală a cântăreţei Beyonce a fost evaluată la 350 de milioane de dolari. Săptămâna trecută, aceeaşi publicaţie a prezentat topul celor mai bogaţi muzicieni hip-hop, în care averea cântăreţului şi producătorului Jay Z a fost estimată la 810 milioane de dolari.

  Astfel, averea combinată a soţilor Beyonce - Jay Z este de 1,16 miliarde de dolari.

  Nici Beyonce, nici Jay Z nu ocupă însă primele locuri în cele două clasamente. În topul masculin, Jay Z a fost devansat de rapperul P Diddy, iar Beyonce se află pe poziţia a 46-a în topul celor mai bogate femei americane, în care primul loc este deţinut de Marian Ilitch, fondatoarea lanţului de magazine specializate în livrări de pizza Little Caesars, cu o avere de 5,1 miliarde de dolari.

  Beyonce şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012. Cântăreaţa R&B, în vârstă de 35 de ani, şi soţul ei, în vârstă de 47 de ani, vor deveni din nou părinţi în 2017, întrucât artista a dezvăluit la începutul anului că este însărcinată cu gemeni.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »