Ce a răspuns Delia la întrebarea: "La voi când vine barza?". Reacția ei este INCREDIBILĂ

Publicat pe 05.10.2016 la 10:48 Actualizat pe 05.10.2016 la 11:14

Satula sa tot vorbeasca pe seama acestui subiect, jurata de la X Factor a avut o reactie incredibila.

Fără îndoială, una dintre întrebările de care se lovește mereu Delia este când va deveni mămică. Sătulă să tot vorbească pe seama acestui subiect, jurata de la X Factor a avut o reacție incredibilă.

După ce s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu, fanii s-au așteptat că nu va mai trece prea mult timp până când Delia va îngroșa rândurile vedetelor cu copii. Iată însă că nu a fost așa pentru ea.

Cu toate astea, aceeași întrebare a rămas, iar frumoasa cântăreață le-a dat replica curioșilor. Într-o postare realizată, în urmă cu un an, jurata X Factor a dezbătut subiectul pe larg, iar răspunsurile ei sunt incredibile.

"Nu știu! Pur și simplu nu știu să răspund la întrebarea asta. Dacă aș planta câte un copac pentru fiecare întrebare legată de copil aș reîmpăduri toată România. De ce nu fac un copil? Pentru că nu sunt în starea necesară acum. Pot să vă povestesc în schimb de ce sunt în stare. Vreau să îmi iau rucsacul în spate și să fug departe, cât sunt în stare de departe. Aș fugi în Nepal, aș merge în Tibet sau aș înota până în Noua Zeelandă înainte de face un copil. Aș trece și prin India, aș vizita Vietnamul și Koreea, m-aș plimba prin Papua Noua Guinee. Și lista e mai lungă decât pot eu enumera aici și toate înainte de a face un copil.

Dar în vacanțele astea exotice se fac copii. Plecați doi și vă întoarceți trei. De ce nu faci un copil? Nu știu! Nu am planificat niciodată un copil când am rezervat biletele de avion și camera la hotel.

Luna de miere e o ocazie perfectă. De ce nu ai făcut un copil? Uite că nu am reușit să planificăm o lună de miere romantică, din aia cu orhidee peste tot, lumânări și șampanie. N-am ars-o prea romantic. Ne-am dus taman în Africa. De unde romantism în Etiopia? Triburi în care femeile aveau farfurii în buze și cine mai știe prin ce alte locuri. Aventură da, romantism nu. Dar a meritat. Cum să faci un copil când stai cu urechea ciulită să auzi leul care se plimba pe sub geam?

Ce ai căutat în Africa în loc să te pregătești să faci un copil? De ce nu te-ai dus în Antalia la un all inclusive, în Capri, în Dubai, undeva unde rezistă lumânările aprinse. Stai! Oprește-te că îmi vine să vărs. Aoleu, dacă sunt însărcinată?

Dar Delia, toate colegele tale au făcut deja un copil. La voi când vine barza? Nu știu! La noi pe bulevardul Unirii nu mai e loc de cuiburi de barză. Și nu am avut bani de Cernica așa că uite că nu vine barza."

Citește continuarea aici!

În articolul

Ce a răspuns Delia la întrebarea: "La voi când vine barza?". Reacția ei este INCREDIBILĂ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce facem cu mâncarea după sărbători? Soluția recomandată de specialiști pentru a evita risipa alimentară
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x