Ce baza de machiaj folosim vara?

Publicat pe 13.08.2010 la 12:42 Actualizat pe 13.08.2010 la 12:55

Ce baza de machiaj folosim vara?

Oare imi astupa porii? Poate provoca iritatii? Protejeaza de praf, dar si impotriva razelor UV? Aplicata corect, cu instrumente foarte curate, niciodata in exces, baza de machiaj este aliatul tau de nadejde chiar si vara.


Aplicate cu destula zgarcenie pe un ten perfect curat si hidratat, corectorul, fondul de ten si pudra iti vor masca imperfectiunile si vor uniformiza tenul, ca in orice alt anotimp. Bonus de vara: hidratare si protectie solara.

Crema coloranta - ofera o finisare perfect uniforma oricarui tip de ten. Este indicata pentru zilele toride de vara, cand ai vrea sa-ti ascunzi micile defecte, dar stii ca tenul are nevoie sa respire si trebuie protejat de radiatiile UVA/UVB. In plus, combate ridurile existente si liniile fine.
Fond de ten sub forma de pulbere - se transforma in crema la contactul cu pielea, pentru un look foarte natural, o piele catifelata, foarte fina si mai putin luciu. Se aplica usor, cu ajutorul pensulei pentru fond de ten, prin miscari circulare.

Pudra libera (sau pulbere) - usoara si cu o textura foarte fina, care permite o difuzie mai buna si uniformizarea culorii, este indispensabila tenului gras. Matifiaza, dar si hidrateaza, protejeaza impotriva factorilor externi (soare, frig, vant, poluare). O aplici dupa fondul de ten sau direct dupa ce te-ai dat cu crema de fata, cu o pensula mare, cu varf rotund, sau cu puful, dar ai grija sa scuturi pensula pentru a indeparta excesul.

Pudra compacta - este potrivita atat pentru tenul gras, cat si mixt (numai pe zona T) si este foarte practica pentru retusurile din timpul zilei. Matifiaza zonele lucioase, dar poate scoate in evidenta ridurile fine, daca aplici pe sub ochi.

Pudra perle - pe acelasi principiu ca si cea compacta, are avantajul ca prin combinarea perlelor de diverse culori poti obtine o culoare noua, potrivita tenului si nevoilor tale. Perlele roz lumineaza si uniformizeaza tonalitatea pielii, conferindu-i stralucire, in timp ce perlele bronzante ofera un bronz instant natural.


Pudra compacta bio Sante, www.life-care.com, 69,99 lei
Pudra libera cu aloe vera Logona, 74,99 lei
Crema coloranta Nivea Visage Q10 Plus Tinted, cu dubla cantitate de coenzima Q10, efect antirid si protectie solara, 39,27 lei
Fond de ten transparent luminos rose Peggy Sage, 74,08 lei
Crema coloranta pentru tenuri mate Caudalie, 73,99 lei
Fond de ten pudra, Astor Mineral Match, 34 lei
Fond de ten bio mineral, sub forma de pulbere, de la Natural Paris; 96 lei
Fond de ten Stay Matte de la Rimmel London, reduce excesul de sebum si luciul fetei, pentru tenul gras si mixt, 25,99 lei
Pudra perle Ofra cu pigmenti de culoare foarte puternici, pentru fata si corp, 168 lei


Citeste Revista Felicia

În articolul

Ce baza de machiaj folosim vara?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x