Cel mai hot cuplu britanic: Sienna Miller si Tom Sturridge

Publicat pe 11.06.2013 la 13:23 Actualizat pe 11.06.2013 la 13:29

Sienna Miller si Tom Sturridge alcatuiesc cel mai hot cuplu britanic al momentului! Cei doi sunt aproape nedespartiti si iau parte la cele mai importante evenimente de la Hollywood. Recent, cuplul a fost prezent la cea de 67-a editie a Premiilor Tony care au avut loc la Radio City Hall, din New York.

Tom, in varsta de 27 de ani a fost nominalizat pentru cea mai buna interpretare intr-un rol principal in piesa “Orphans” de Lyle Kessler, in care mai joaca Alec Baldwin si Shia LaBeouf. El a fost sustinut de mama sa, Phoebe Nichols si de logodnica Sienna Miller.

Atat Sienna, cat si Tom au purtat tinute Burberry. Actrita a fost incantatoare intr-o rochie simpla cu drapaj in zona bustului, in nuanta piersicii. Ea a accesorizat tinuta cu pantofi nude si un accesoriu de par, cu pietre. Tom a fost elegant, intr-un costum Burberry Tailoring negru, cravata bleumarin si pantofi din lac, apartinand renumitului brand britanic.

Sienna si Tom sunt in momentul de fata unul dintre cele mai “stylish” cupluri de la Hollywood. Ei au aparut impreuna si la Gala Met Awards, unde au purtat tinute Burberry. Sienna a optat pentru un look glam-rock cu rochie lunga alba, jacheta si o bentita cu tinte. Tom a accesorizat indraznet un costum elegant cu o palarie nonconformista si bocanci, adaugand o pata de culoare prin batista rosie, de la buzunarul din piept.

Tom si Sienna sunt logoditi si au impreuna o fetita Marlowe, in varsta de zece luni, dupa o relatie de nu mai mult de un an care a culminat cu o cerere de logodna la Paris. Sienna arata mai bine ca oricand - se pare ca maternitatea a implinit-o, iar fetita i-a mostenit frumusetea!

În articolul

Cel mai hot cuplu britanic: Sienna Miller si Tom Sturridge

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x