Celulita, bat-o vina! Află cum poţi lupta cu ea!

Publicat pe 25.03.2014 la 15:15 Actualizat pe 25.03.2014 la 15:18

Nu te doare, dar îţi poate provoca o mulţime de neplăceri. Asta dacă-ţi pasă cum arăţi (mai ales acum, că se apropie vara minijupelor şi+a costumelor de baie). Ştii cum să lupţi cu celulita?

Nu te doare, dar îţi poate provoca o mulţime de neplăceri. Asta dacă-ţi pasă cum arăţi (mai ales acum, că se apropie vara minijupelor şi+a costumelor de baie). Ştii cum să lupţi cu celulita?

Uneori este mai vizibila, alteori deloc, uneori este insotita de kilograme in plus, alteori se agata scai de trupuri subtiri. De celulita se poate scapa, aceasta este vestea buna!

Acumularile de grasime de sub piele incep din adolescenta, dar pielea este elastica, supla, ferma, musculatura detine inca rolul principal in modelarea formelor noastre. Cu timpul insa, pe masura ce inaintam in varsta si kilogramele incep sa se acumuleze pe ici, pe colo, prin partile esentiale, bulele de grasime ies la iveala de sub tegumentele tot mai slabite si mai deteriorate. Primul pas spre o piele mai ferma si forme mai apetisante este deci...

Cura de slabire

Celulita o fi avand ea cauze hormonale, ca de aceea 80% dintre femei o au, iar barbatii mai deloc, dar se accentueaza cu fiecare cm in plus in diametru. Pe masura ce acumulam grasime in tesuturi, circulatia sangelui se face tot mai dificil, retentia de apa este tot mai accentuata si de aici aspectul de coaja de portocala. Prin slabire, cocoloasele de grasime de sub piele se vor diminua si nu vor mai impiedica circulatia sangelui, iar pielea va deveni din nou neteda.

Intregeste cura cu ceaiuri cu efect de slabire. Slabeste inteligent, in timp, cu o dieta sanatoasa, altfel risti sa ramai cu gropitele la locul lor. Iar pentru asta tine cont de...

Alimente care trebuie evitate

Sarea favorizeaza retentia de apa; fainoasele nu sunt de lepadat, daca le prepari “al dente”, adica fierte pe jumatate. Isi vor pastra fibrele intacte si calitatea de zaharuri lente. Prin fierbere prelungita, zaharurile vor deveni rapide. Cel mai gras peste va fi mai sarac in grasimi periculoase decat cea mai slaba carne, asa ca apunca-te serios de pescuit. Alcoolul congestioneaza tesuturile, iar cafeaua amplifica retentia de apa.

Apa plata, in schimb, grabeste eliminarea toxinelor si drenarea tesuturilor. Atentie insa la eticheta: prea mult sodiu va avea efectul contrar. Apropo, apa gazoasa este intotdeauna mai sarata decat cea plata.

Cat de bune sunt cremele?

Mai multe pe revistafelicia.ro!

În articolul

Celulita, bat-o vina! Află cum poţi lupta cu ea!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x